Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN en Hi per 1 juli met vakantiebundels

KPN en Hi abonnees die een dezer dagen de zon opzoeken elders in Europa, kunnen met een vakantiebundel voordelig bellen met familie en vrienden. De bundel met 20 minuten kost € 9,50 en is per maand opzegbaar. Hi abonnees die liever sms-en, kunnen een vakantie smsbundel nemen voor vijf euro.

U mag zelf beslissen hoe lang u de bundel blijft gebruiken. Wilt u'm na de vakantie uitzetten, vergeet u dan niet af te melden. Dit afmelden kan met één telefoontje naar 1200, evenals het aanmelden. Er vindt geen teruggave plaats van van niet-verbruikte minuten en geld. 

Vakantiebundel 
De KPN en Hi Vakantiebundel is geldig vanuit alle landen in de EU naar alle nummers in de wereld, met uitzondering van 0900- en 0800-nummers. 20 minuten voor € 9,50 is 48 cent per minuut. Dit is ruim 50% goedkoper dan de huidige tarieven, die u terug kunt vinden op Vakantiebellen.com. 

De vakantiebundeltarieven gelden op alle netwerken in die landen, dus zowel voordeelnetwerken als niet- voordeelnetwerken.  U betaalt per seconde en er geldt geen starttarief. De bundel wordt automatisch maandelijks verlengd. U kunt slechts een KPN Vakantiebundel per maand afnemen.

SMSbundel
Hi abonnees kunnen een smsbundel voor € 5,- per maand kopen, waarvoor ze 20 sms'jes krijgen die vanuit elk ander land dan Nederland verstuurd kunnen worden. Dat betekent 25 cent per tekstberichtje. Normaalgesproken kost een sms'je vanuit het buitenland 75 cent*.

Onder maximumtarief Europese Commissie
Het vakantiebundel-minuuttarief ligt ook zo'n 10 cent onder het maximumtarief dat de Europese Commissie onlangs heeft vastgesteld. Dit lage tarief hoeft het gsm-bedrijf echter pas uiterlijk 30 september in te laten gaan, waardoor de meeste vakantiegangers daar niet van kunnen profiteren!

T-Mobile
T-Mobile is de eerste en tot dusver de enige van de vijf grote mobiele aanbieders die de nieuwe roamingtarieven per 12 augustus al laat ingaan. KPN, Telfort, Orange en Vodafone hebben nog niks laten horen. Wel heeft Vodafone haar buitenland datatarieven deze week verlaagd.

* update 6-7-07: 75 cent geldt voor prepaidbellers; abonnees betalen 55 cent. Om misverstanden te voorkomen: deze bundels zijn niet bedoeld als de verplichte verlaging van de roamingtarieven zoals die door de Europese Commissie is opgelegd!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie