Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN en Hi passen roamingtarieven aan

door Jeanet Woldring

Na T-Mobile en Vodafone maken nu ook KPN en Hi bekend dat zij de de roamingtarieven hebben verlaagd tot het door de Europese Commissie ingestelde tariefplafond. 

De nieuwe tarieven zijn 55 cent per minuut voor bellen en 26 cent voor gebeld worden. Beide tarieven zijn drie cent lager dan voorheen en gelden in alle EU-landen en in Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. 

KPN abonnees kunnen zich ook gratis aanmelden voor EU Voordeelbellen. Hiermee bellen ze voor 25 cent per minuut, met een starttarief van 99 cent per gesprek. KPN- en Hi-abonnees die voordelig willen bellen en sms'en op vakantie, kunnen zich ook aanmelden voor de KPN en Hi Vakantie-bundel. Voor 10 euro kan men 30 minuten bellen of 30 sms'jes versturen. Hi klanten kunnen met de Hi Sms Vakantie-bundel voor 25 cent sms'en: voor 5 euro krijgen ze 20 sms'jes.

Zie Vakantiebellen.com: T-Mobile en Vodafone verlagen buitenlandtarieven

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie