Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN breidt winkelnetwerk uit

door Jeanet Woldring

KPN is van plan in 2010 zijn winkelnetwerk in Nederland uit te breiden met in totaal 52 nieuwe vestigingen. KPN heeft hiertoe een principeovereenkomst gesloten met Dexcom Retail BV, die de 100 eigen winkels van de winkelketen t for telecom gaat sluiten. KPN zal in de nieuwe winkellocaties KPN, Telfort en Hi winkels inrichten.

De winkelketens van Telfort en Hi krijgen met de uitbreiding landelijke dekking. De uitbreiding past in de strategie van KPN om dichter bij de klant te staan. Klanten zouden steeds meer behoefte hebben aan persoonlijke service en advies op maat over telecom, internet en televisiediensten. 
 
Na de voorgenomen uitbreiding heeft KPN in Nederland 105 KPN-winkels (nu 98), 55 Hi-winkels (nu 29) en 53 Telfort-winkels (nu 35). De voorgenomen uitbreiding wordt voorgelegd aan de mededingingsautoriteit NMa.

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2010
Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie