Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN: bellen in buitenland uit de bundel

door Jeanet Woldring

Per 1 mei heeft KPN Mobiel het Personal Sim abonnement vernieuwd. Alle kosten van bellen en sms'en in het buitenland zijn voortaan te betalen uit het maandelijkse bundeltegoed. Zakelijke klanten van KPN belden in het buitenland al uit hun bundel.

Het personal Sim abonnement bestond tot nu toe uit een Bel&SMS-bundel, die elke maand omhoog én omlaag kan worden bijgesteld, aangevuld met zogeheten Slimmer opties om de bundel verder te personaliseren op basis van het belgedrag van de abonnee. Daarnaast kent Personal Sim nog 'Doe Meer opties', zoals Surf & Mail mobiele databundels. 
 
Vanaf deze week heeft KPN hier iets nieuws aan toegevoegd. Alle kosten van bellen en sms'en in het buitenland zijn voortaan te betalen uit het maandelijkse bundeltegoed.

Eerlijk
Bellen in het buitenland vanuit de bundel wordt volgens KPN door klanten in panels zeer positief ervaren. Zij vinden het vooral eerlijk om deze kosten zo te verrekenen. Immers waarom nog eens apart afrekenen voor gesprekken in het buitenland terwijl je maandelijks al een vast bedrag voor je belbundel betaalt? Een belbundel die je, omdat je in het buitenland zit, toch niet, of in mindere mate, zou gebruiken.

Nieuw voor consumenten
Zakelijke klanten van KPN belden in het buitenland al uit hun bundel maar voor de consumentenmarkt in Nederland is dit nieuw. Daarnaast kunnen klanten met een Personal Sim abonnement ook gratis KPN OpReis aanzetten waardoor men in Europa tegen gunstige tarieven belt.

Meer info en bestellen: KPN Personal Sim

Vakantiebellen.com voor bellen in het buitenland
Bellen.com voor goedkoop bellen naar het buitenland

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie