Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN BelBudget en BelVrij duurder per 1 augustus

door Jeanet Woldring

Per 1 augustus 2013 vinden er een aantal wijzigingen plaats aan de belabonnementen via de vaste lijn van KPN. De abonnementsprijzen van BelBudget, BelVrij Weekend en BelVrij Avond & Weekend gaan dan omhoog. De minuuttarieven en gesprekskosten veranderen niet.

BelVrij Altijd en BelBasis blijven gelijk
ISDN abonnementen worden eveneens duurder. Van BelVrij Altijd en BelBasis blijven de maandelijkse abonnementskosten gelijk. Omdat abonnementskosten vooruitbetaald worden, staan de nieuwe kosten op de eerstvolgende factuur na 1 juni.Minder klanten via vaste telefoonlijn
Aanleiding voor de prijswijzigingen zijn volgens de provider de daling van het aantal klanten dat alleen vast bellen afneemt. Steeds meer mensen nemen bellen af in combinatie met internet en/of televisie. KPN blijft echter wel kosten maken waardoor de kosten per gebruiker stijgen.
 

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2013
Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie