Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klachten over Orange ADSL snel opgelost

20 reacties

Orange staat al zes weken onafgebroken in de klachtentop 3 van Vara's Kassa. Hoog tijd om de provider eens flink aan de tand te voelen, vond de redactie. De heer Paul Lempers, marketing directeur van Orange, zat zaterdag in de studio en beloofde een snelle oplossing. Alle klachten die bij Kassa zijn binnengekomen, zijn in behandeling genomen door Orange, met de garantie dat ze binnen een maand allemaal zijn opgelost. Per geval wordt gekeken of er compensatie wordt geboden. 

Ook in ons forum verschijnen de laatste tijd naar verhouding meer klachten over Orange, al is het aantal over Telfort en Alice ongeveer evengroot. Overigens een schijntje vergeleken met de klachtenregen voor Abel Telecom, van wie de algemene voorwaarden onlangs belicht werden in Tros Radar. Opgemerkt moet worden dat sommige notoire klagers hun ongenoegen wel heel vaak uiten: er staan tientallen reacties van één en dezelfde persoon. Daarnaast is het goed te beseffen dat mensen die tevreden zijn over hun provider minder snel hun ervaringen delen in een forum dan ontevreden mensen.
 
Volgens Kassa zijn de klachten over Orange grofweg in drie hoofdmoten te verdelen: problemen bij het aansluiten van internet/ telefonie, het niet geleverd krijgen van de beloofde snelheid en de ervaringen van klagers met de klantenservice van Orange.

Aansluitingsproblemen
Mensen die zich de afgelopen maanden hebben aangemeld voor een Orangepakket zijn soms nu nog steeds aan het wachten op de aansluiting. Volgens Orange hebben ze in het laatste kwartaal van vorig jaar zoveel nieuwe aanvragen gekregen dat ze achterstand opgelopen hebben met het aansluiten ervan. Orange belooft dat binnen een maand alle aansluitingen op orde zijn. Ze hebben extra mensen aan het werk gezet om dit voor elkaar te krijgen.

Snelheidsproblemen
Vorig jaar adverteerde Orange met de mogelijkheid om de internetsnelheid te verdubbelen van 2Mb naar 4Mb, of van 4Mb naar 8Mb. Deze beloftes worden niet nagekomen aldus Kassa, want mensen klagen over de te lage snelheid. Orange geeft toe dat het een bekend probleem is met een technische oorzaak. Ook voor deze mensen is er goed nieuws: medio april is de beloofde snelheid op peil en gedupeerden krijgen een extra vergoeding.

Klantenserviceproblemen

Het klantenservicenummer kost 20 cent per minuut maar, wanneer mensen bellen met hun klacht, voelen de meesten zich niet gehoord en zeker niet geholpen. Paul Lempers geeft aan dat toen de problemen ontstonden in januari, de campagne voor nieuwe aansluitingen tijdelijk is stilgelegd. Inmiddels zijn er extra mensen in dienst genomen om alle problemen met de klantenservice binnen een maand op te lossen. 

Vergelijk breedband op uw adres en check beschikbaarheid

Reacties (20)

Geplaatst door: J de Groot ()

15-10-2008

Begin maart 2008 internet plus telefoon aangevraagd bij Orange. Ik zou op 17 April aangesloten moeten zijn. Tot op heden en na vele dure telefoon gesprekken nog 0,0 internet of telefoon. Wel wordt er natuurlijk iedere maand abonement afgeschreven. Je word van het kastje naar de muur gestuurd door de HELE SLECHTE klantenservice die je gewoon als oud vuil behandelen. Gisteren nog maar is gebeld, dit keer om mijn contrakt op te zeggen wat pas na het hele jaarcontrakt kan zeggen zij. Ik ben dus straks een jaar aan het betalen voor iets wat ik niet heb en kan het niet opzeggen. Is hier iets aan te doen ? Ik ben ten einde raad.

mvg Hans de Groot

Geplaatst door: Fiks ()

al een half jaar geen internet is nooit aangesloten geweest. Er is drie keer beloofd iemand te sturen drie maanden geleden. Gister klantenservice gebeld en die zeggen nu op jouw kosten kunnen we iemand sturen die gaat kijken. Incasseren kunnen ze wel heeel goed maar internet leveren ho maar. Echt een waardeloos bedrijf, bespaar sub jezelf de moeite en begin nooit aan ORANGE.

Geplaatst door: Addy ()

Inderdaad, 1 groot drama bij online. Sinds april niks anders dan resetten van de Live-box. Nadat we eind juni een week zonder internet hebben gezeten en een aantal telefoontjes later eindelijk een nieuw modem.
Dit heeft precies een week goed gewerkt, toen hadden we helemaal niets meer, geen internet en geen telefoon. Dit probleem heeft in totaal drie weken geduurd. Eindelijk waren we weer ONLINE en telefonisch bereikbaar. Dit heeft wel de nodige telefoontjes gekost. Maar je raad het al, we zijn nog geen 24 uur verder of de telefoonverbinding is OFFLINE. Weer gebeld, en na veel gepraat bleek dat er weer een nieuw modem onderweg was zonder dat wij hier iets van wisten en daar lag volgens hun het probleem. Met het nieuwe modem zou alles opgelost zijn.
Vandaag nieuwe modem gekregen, aangesloten en..... nog niks.
Weer gebeld en ja hoor het probleem lag toch bij hun. Zou doorgegeven worden aan de technische dienst maar het kan nog wel een week duren voor we telefoon hebben. Echt een geweldig bedrijf.
Sluit me aan bij het advies van opzeggen die boel en nooit meer terugkeren

Groeten uit de Hoeksche Waard

Geplaatst door: Wapsenkamp ()

Ik wilde mijn abonnement adsl-go van Orange, nu inmiddels alweer overgenomen door een ander en wel Online overzetten naar een adere provider.
Alles geregeld, alleen online nog even opzeggen.
Dat kon dus niet meer want ik was helaas NÉT te laat met opzeggen door hun vastgestelde datum om over te stappen.
Dit mag dus helemaal niet want Orange is overgenomen door Online en dan heb je het recht als consument te veranderen!! rara hoe kan dat als je op de 17e van juli een aantrekkelijk aanbod krijgt van de KPN om voordelig over te stappen, maar orange zegt dat dit niet mogelijk is omdat ik een nu nog jaar aan mijn abonnement vastzit, doordat ik helaas zoals zij zeggen NÉT te laat ben met opzeggen.
Ik vind dit echt waardeloos! ik heb dus mijn abonnement mooi opgezegd zodat ik er volgend jaar april gelukkig vanaf ben en ik zal zeker niemand online aanbevelen!!
Zelfs mijn mobiele telefoon heb ik verandert! niets meer van orange of online of van die zooi daar.

Geplaatst door: bernadet ()

Wij hebben nooit geen klachten gehad met ,wat toen Wanadoo was.
Onze live box deed het vanaf het begin goed, totdat wij de afgelopen
maand maart gingen verhuizen.
Toen ging het mis, keurig op tijd alles aangevraagd, maar we hebben nu al
bijna 4 maand geen internet meer.
Elke keer gebeld en gebeld, en wordt steeds aan het lijntje gehouden.
Krijg zogenaamd het geld van de afgelopen maanden terug, maar heb nog
steeds niets ontvangen..
Ik wil nu het lidmaatschap opzeggen, maar als ik jullie verhalen lees
is dat nog niet zo makkelijk.
Ik kan jullie aanraden om niet met Orange in zee te gaan, en om helemaal
niet te gaan verhuizen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst door: J.P.treffers ()

Dit is inmiddels de derde mail die ik probeer te sturen aangezien mijn internetverbinding constant wegvalt.
Altijd al problemen gehad met Orange, eerst was t bijna onmogelijk om aangesloten te worden, hier hadden we al een les uit moeten trekken maar helaas toch doorgezet.
Nu al sinds half April valt internet steeds vaker uit, moet soms wel 20 keer resetten in half uur tijd en telefonie is helemaal onmogelijk te gebruiken.
Kost op deze manier een vermogen om mobiel te bellen in mijn eigen huis!!
Mail naar Orange gestuurd met vraag wat ze van plan zijn te gaan doen aan deze problemen, helaas tot op heden niets ontvangen, helpdesk bel ik al helemaal niet meer want t enige dat ze me daar vertellen kan ik zelf ook wel bedenken.
Al met al stelletje prutsers daar en ik wil dan ook zo snel mogelijk weg bij Orange.
Zover mijn kennis van de wet gaat lijkt het mij dat op deze manier er sprake is van het niet leveren van de betaalde en afgesproken diensten en er dus de mogelijkheid moet zijn om het contract onmiddelijk te laten ontbinden.
Ik kijk het nog een tijdje aan en als er geen normale reactie komt, wat ik niet verwacht, dan zit er niets anders op dan de betalingen te laten blokkeren en er eventueel een kort geding van te maken.
Maar wat is dit een hoop tijd en energieverspillend proces om gewoon te krijgen waar je recht op hebt...
Nooit meer Orange of welk bedrijf dan ook wat met hen in contact staat...

Geplaatst door: Hans ()

Lezer, Ik heb begin april dit jaar een ingebrekestelling aan Orange gestuurd (aangetekend , via mail en fax) met daarin een termijn waarbinnen eindelijk internet geleverd moest worden (ik wachtte toen al 2 1/2 maand en had al een vermogen aan mobiele kosten gebruikt met hun helpdesk).De door mij gestelde termijn is volkomen genegeerd en beschouw mijn contract per gestelde datum (4 april) ontbonden.Orange daarin tegen stuurde mij wel mailtjes (leuk als je zelf geen internet hebt) en rekeningen.Omdat er nog niets geleverd was vond ik het mijn recht om de afschrijving via mijn bank ongedaan te maken en heb ze geblokkeerd met betrekking tot verdere afschrijvingen.Vele brieven en mails (die ik thuis niet kan ontvangen omdat ik nog steeds geen internet heb) kreeg ik toen van Orange met daarin ook de nodige dreigementen.Ik heb hierop niet gereageerd (tenslotte reageert Orange ook niet op mijn vragen en redelijke eisen).Tot mijn verbazing ontving ik begin mei een brief met het dreigement dat ons contract ontbonden zou worden als ik niet ging betalen (en terwijl ik al per 4 april zelf deze ontbinding had aangegeven).De volgende week een doosje ontvangen om mijn modem terug te sturen (terwijl ik dat in de brief als borgstelling had aangemerkt omdat ik nog geen levering had van Orange maar wel veel (heel veel) mobile kosten).De vorige week een afrekening van deze geldwolven ontvangen waarbij men op een totale afrekening komt van meer dan 300 euro (ik had maar een abonnement van 15 euro en de actie was nog wel dat alles verder gratis was en alleen het modem was in bruikleen).Terwijl het terug te sturen modem (ja, het was bruikleen) mij ook nog geld kost volgens Orange (en dat terwijl ik dacht dat zij in gebreke waren gebleven).Al met kan ik stellen dat het werkelijk een organisatie zou moeten zijn die het recht niet zou moeten hebben zich op onze markt te vinden.Een andere bron van ergernis is dat je geen gewone mailkan sturen naar deze édomkoppené en toen men mij niet kon overhalen te betalen werd ik ook verstoken van de mogelijkheid op hun site een van de irritante formulieren in te vullen. Al met al een organisatie waar werkelijk niets van te verwachten valt en het advies aan alle landgenoten is dan ook opzeggen en nooit meer mee in zee gaan. Vriendelijke groeten uit het altijd mooie Zeeland,Hans (haal de mail nu al een half jaar op bij mijn dochter maar dat werkt tenminste)

Opmerking van de redactie op 16-06-2008
E-mail adres verwijderd.
Geplaatst door: G.Warmerdam ()

Beste Sjon,
Ik maak momenteel hetzelfde mee sinds eind mei.
Het adequaat geholpen worden is duidelijk een probleem bij klantenservice. Het heeft inmiddels een dikke week moeten duren voordat er een service case werd aangemaakt.
Ik ben erg benieuwd of opzegging na 3 weken per onmiddelijk kan plaatsvinden; waar kan ik die wijsheid bevestigd zien?
Met vr. gr. Gerard

Geplaatst door: Sjon Geurts ()

Het probleem met internet en telefonie heb ik nu zelf opgelost. Oorzaak was de voeding van de livebox. Deze veroorzaakte storing in de livebox. Heb nu een eigen gestabiliseerde voeding eraan hangen die perfekt werkt. Krijg nu een nieuwe livebox toegestuurd. Ik heb aan orange doorgegeven dat men bij de foutenanalyse ook de voeding moest checken bij klanten. Het gezegde kabels te lang, check de aansluitingen. We moeten gaan graven in uw voortuin omdat er een kink in de kabels zit etc verwijs ik naar het rijk der fabelen. Ik hoop dat orange hiervan leert en in de toekomst klanten beter kan helepen met hetzelfde probleem. Ik heb bijna 3 weken met een brak signaal gezeten en was telefonisch niet bereikbaar.

Geplaatst door: Sjon Geurts ()

Heb sinds 25-5 problemen met internet en telefonie van orange. Dit nadat ik 2,5 jaar geen problemen had. Heb reeds meerdere malen gebeld en storing nog altijd niet verholpen. Heb nu opgezegd omdat ik geen vertrouwen meer hed in deze provider. Als de verbinding voor 12-6 niet funktioneert kan ik volgens de helpdeskmedewerker onmiddelijk opzeggen. Ik moest hier dan over terugbellen op 12-6. Men had nu dus opzegging genoteerd en deze ging in per 31-12 zijnde einde jaarcontract. Kan het niet terugvinden in de algemene voorwaarden van orange. Volgens medewerker kun je bij storingen die langer als 3 weken duren onmiddelijk opzegggen.

Geplaatst door: J. Verniers ()

Allereerst vind ik het belachelijk dat dit soort bedrijven worden getolereerd door onze wetgeving zonder dat er ook maar enige reactie vanuit de overheid komt. Vervolgens mijn verhaal.
Na helaas te zijn overgestapt naar dit `bedrijf`, zijn er dikwijls storingen geweest met internet en telefonie. Veel bellen en uiteindelijk weer opnieuw instellen: dat gaat nog. In februari idem dito zonder oplossing: ik kreeg alleen te verstaan dat het weken kon duren vanwege een of andere soort werkzaamheden. Aan telefoon kreeg je dan, net als overigens op dit moment, te verstaan dat storinge het gevolg konden zijn vanwege die werkzaamheden ter `verbetering` van de lijn. Ik zou daarvan per brief op de hoogte van zijn gesteld: niet dus... Feit is dat mijn 85-jarige moeder niet zonder telefoon kan vanwege haar medische toestand: het zal Orange worst wezen. Na twee aangetekende brieven en inschakeling van de CNV nog geen echte reactie. Alleen werd aan de CNV medegedeeld dat het wel aan mijn livebox zou liggen die niet goed zou staan, terwijl die altijd vlak bij de telefoon staat. De technische dienst die voor Orange werkt gaf ook toe dat dit een kulargument was. Ik had een bekende bij de Telegraaf die er wel werk van wilde maken. En verdomd, na een telefoontje was alles meteen opgelost: het signaal was er ineens weer: echter zonder enigerlei uitleg, excuses en zelfs zonder de meedeling dat het weer in orde was. Voor mij was de maat vol en had in een van de aabngetekende brieven al aangegeven dat ik zou opzeggen. Dat betekende dat ik vanaf eind april niet meer op Orange hoefde te rekenen. Alsof je daar al op kan rekenen... Namelijk: ik zou al eerder bij Het Net terecht kunnen en plotseling werd halverwege april de verbinding weer eens verbroken en weer zat ook mijn bejaarde moeder zonder enige verbinding. Weer een aangetekende brief en weer een actie van het CNV. Zonder resultaat tot dusverre. Het kon nog erger, want ook bij Het Net liep het fout doordat het signaal nog niet was vrijgegeven terwijl dit al begin april in orde had moeten zijn. Pas vandaag, 14 mei is daar een en ander in orde gemaakt en is er weer mogelijkheid tot telefonie en internet. Dit alles echter door toedoen van Orange, voorheen Wanadoo. Terwijl aan het CNV wel eerder, na de eerste grote storing, was toegezegd dat ik een vergoeding zou krijgen - waar ik het niet mee eens was vanwege hoge mobiele kosten hetgeen ik Orange ook liet weten - heb ik nu na een vakantie enkel een bevestiging van het beeindigen van mijn contract.Met de mededeling dat ik binnen twee weken de modem moet terugsturen, terwijl ik had laten weten twee weken afwezig te zijn vanwege vakantie. Dit zou me 12 euro kosten, daarnaast moet ik nog een aantal euro betalen: terwijl ik dus geld tegoed heb, en het niet eens over schadevergoeding vanwege overlast heb. Ik kwam vandaag tot de ontdekking dat ik niet eens meer bij eventuele mail kan die ik de laatste weken heb ontvangen. Ook bleek dat ik mijn internetnaam niet kon gebruiken, terwijl een eindelijk correcte medewerker mij voor de vakantie beloofde dat hij dit zou bewerkstelligen en mij toegaf dat ik te vroeg was afgesloten. Ik kreeg vanavond na een zoveelste telefoontje mijnerzijds te horen dat ik daaromtrent morgen maar weer moest terugbellen....
Kortom, alleen vanwege de overlast en extra geinvesteerde tijd heb ik geld tegoed. En stel dat er iets met mijn bejaarde moeder was gebeurd en ze niet kon bellen, dan was deze prutsfirma aansprakelijk, hetgeen ik ze allang aangetekend had meegedeeld. Het ergste is dat je niet eens een reactie krijgt. Oh ja, alleen een paar weken geleden via telefonische enquete om (nog eens) duidelijk te maken wat nu de klachten waren: de persoon zou de brieven en alles bij elkaar gaan zoeken. Vlak daarna belde hij mij weer: hij dacht dat hij een volgende (ex)klant aan de lijn had: hij gaf toe dat het regende van de klachten.....
Toch mag Orange gewoon verder `opereren`.........

J. Verniers
Arnhem

Geplaatst door: Ingrid ()

Al vanaf half april geen verbinding meer. Gebeld, gebeld en nog eens gebeld.
Wachttijd zou eerst vijf tot tien dagen duren.Later is dit opgeschroefd tot 30 dagen. En dat in deze tijd!! Nu vier weken verder nog steeds geen internet, lastig als je zoon eindexamen moet doen. Nu internet via aardige buurman.
Contract opgezegd, maar zit er aan vast tot volgend jaar maart.
Dus goedkoop is duurkoop!!! Blijkbaar wel. Een meer dan waardeloze provider.
Begin er niet aan.

Geplaatst door: tonnie ()

OOk ik heb bijna 3 jaar adsl en telefonie van orange (Familie-pakket)
Nog nooit storing gehad. De snelheid laat af en toe te wensen over,vooral in de avonduren. Bij de meeste providers is het in de avond druk op internet .Ik denk dat dit de oorzaak is van trage internet.

Geplaatst door: sjors ()

Ook ik ben al jaren een tevreden klant van Wanadoo/Orange, en hoorde dus ook bij radar en verschillende forums hoe moeilijk het gaat bij deze provider. We wilden overstappen naar adsl en telefonie en zagen de bui al hangen....al die negatieve berichtgeving!!! Tot onze verbazing is alles heel vlot verlopen , en hebben we geen enkel probleem gehad. De livebox kwam op tijd en we hadden na de installatie meteen verbinding. Ook de telefoon aansluiting is vlot verlopen, en tot nu toe hebben we geen enkel probleem gehad. Dus voor ons is Orange een prima provider, en dat mag ook wel eens worden gemeld!

Geplaatst door: chermaine ()

ik zit met verbazing jullie mailtjes te lezen, we hebben al 5 jaar orange ( voorheen wanadoo) modem ADSLverbinding was in het begin slecht, klantenservice gebelt, omdat het ook voor mij veel geld zou kosten als ik aan de lijn bleef, zou wanadoo/orange terug bellen, dat hebben ze ook gedaan, allerlei acties uitgevoerd met medewerker wanadoo/orange, conclusie modem was stuk nieuwe binnen 24 uur ontvangen, deze heeft het prima gedaan tot februari dit jaar toen is orange adsl omgezet in adsl telefonie, dus de modem vervangen door livebox, alles doet het naar behoren. jammer dat jullie zulke ervaringen hebben.
wij hebben alleen maar prima ervaringen met wanadoo/orange.
ik hoop voor jullie dat de problemen ook inderdaad heel snel opgelost zijn.

Geplaatst door: gerrit ()

wie kan mij het email adres van Orange geven ?

ik kreeg een brief dat ik per 31 aug 2008 kan opzeggen maar nwil ik weten
wat ik met de live box moet doen ?

Het bellen naar orange kost me iedere keer 20 cent per minuut plus 10 cent voor vodafone...
het bellen naar orange kostte me dit jaar al 30 euro...
het zijn daar echt sukkels...

ik hoop dat ik per 1 sept betere ervaringen heb met Telfort..
slechter kan haast niet....

Geplaatst door: GastonM ()

Bovenstaand verhaal kan ik geheel onderschrijven werkelijk een ramp !!!

Geplaatst door: Norbert Snijders ()

Heb jaren Wanadoo/Orange gehad zonder noemenswaardige problemen. Vanaf 15 februari op advies van Orange overgestapt naar Orange ADSL extra incl telefonie.
Vanaf dit moment waardeloos !! Heb inmiddels 2,5 maand bijna niet meer kunnen internetten laat staan bellen.
Ongeveer 10x gebeld met klantenservice en zo``n beetje alle bedrading incl livebox vervangen. Resultaat 0,0.
Heb inmiddels per fax en email opgezegd en Orange in gebreke gesteld. Geen reactie.. behalve dat ik het contract niet voor februari 2009 kan beeindigen. Ook op een aangetekende brief geen reactie. Mensen ik kan iedereen aanbevelen NOOIT met Orange in zee te gaan. Ik heb alle incasso`s stop laten zetten en ben benieuwd of we in een rechtzaak verder komen.

Geplaatst door: M. Domenie ()

Heel vaak geen internet en telefonie, na overlijden van vader veel kosten gehad met mobiel omdat orange zoals gewoonlijk geen verbinding had per telefonie en ook niet met internet.

Mail gestuurd geen reaktie gehad, gebeld worden kan ik ook niet want heb geen verbinding, en als je dan eens verbinding hebt dan valt tie binnen een minuut weg.

Heb orange gebeld kreeg de medewerker xxxxxxx aan de telefoon, heb het hele verhaal uitgelegd dat er vaker geen verbinding is dan wel, en als je 112 nodig hebt dat je als

orange abbonnee beter nog maar een mobiele telefoon nodig kan hebben omdat je op orange niet kunt vertrouwen kwa verbinding.

Ook is er een systeembeheerder bij mijn thuis geweest en die concludeerde na enige tijd van resetten en opnieuw instellen en in logbestanden kijken dat er een nieuw kastje nodig was.

Allemaal uitgelegd aan meneer xxxxxx en ik vroeg een ander kastje, zoniet dan zou ik mijn abbonnent beeindigen voor 30 maart, omdat het 30 april afloopt...hij ging toestemming vragen

of ik een nieuw kastje kon krijgen, en na enige tijd wachten aan de telefoon werd mij een nieuw kastje toegezegd.

Het kastje zou begin volgende week uiterst eind volgende week bij mij binnen zijn (week 9)

3 weken later nog geen kastje binnen gekregen, ik weer bellen met orange en kreeg een andere mederwerkster aan de telefoon en die zocht het 1 en ander voor mij uit en zei tegen mij

dat de heer van xxxxxx helemaal geen nieuw kastje voor me had aangevraagd.

Ik zei tegen haar dat ze mijn abbonnent gelijk kon beeindigen, maar ze zei dat ik gelijk had en dat zij mij wel heel graag wilde helpen (yyyyyyyyyy), ze was erg behulpzaam maar

ik heb geen enkele vertrouwen meer in het hele orange gebeuren.

Ik vroeg aan haar of ze meneer xxxxxx mij terug kon laten bellen, en dat deed hij ook.

Nu wilde hij mij nergens meer in tegemoet komen en begon om het verhaal heen te draaien, terwijl hij mij notabene ook nog een jaar gratis telefonie had beloofd omdat ik na mijn vaders

overlijden veel dingen moest regelen en dat allemaal met mijn mobieltje moest doen omdat orange het allemaal in de steek liet, en dat al haast een jaar lang.

Maar ook de telefonie wilde hij niet meer in tegemoet komen, en ik vroeg willen jullie om mij als klant te houden me nog ergens in tegemoet komen, en zijn antwoord was nee.

Dat is dus het einde bij orange voor mij, slechte service en een slechte mederwerker met geheugenverlies.

Opmerking van de redactie op 05-04-2008
namen verwijderd
Geplaatst door: j veenstra ()

Ik heb sinds 2 januari geen internet meer, overstap van compuserve naar orange is mislukt. jaren heb ik internet via adsl gehad maar sinds 2 januari dus niet meer.

Ik heb zo vaak tevergeefs contact gehad met orange dat ik het niet meer zie zitten, orange is een vreselijk onmenselijk bedrijf.Volgens de meneer in kassa 2 kun je opzeggen, nou mooi niet dus, ik heb al 3 opzeggingsbrieven gestuurd maar nog steeds geen reactie van orange. Half februari heb ik een aangetekende klachtenbrief met ontvangstbevestiging gestuurd, hierop heb ik nog steeds geen antwoord. Brief is wel ontvangen omdat ik dus om een handtekening voor ontvangst heb gevraagd.

De aangetekende brief heeft me 8 euro gekost, weggegooid geld, ook al de telefonlodten voor bellen naar orange.Mensen wordt geen klant van orange!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie