Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Katja Schuurman in mobiele realitysoap

Katja Schuurman gaat de hoofdrol vervullen in een mobiele realitysoap met als titel '24-7 Reporter'. De dagelijkse belevenissen van de 29-jarige actrice zijn vanaf 21 april via internet, MSN messenger en de mobiele telefoon te volgen.

Volgens de makers kunnen fans van Katja Schuurman haar leven zeven dagen per week, 24 uur per dag live meemaken. Een speciale reporter volgt het doen en laten van de actrice en verspreidt dagelijks zijn verhaal met bijbehorende foto's. Behalve Schuurmans werkzaamheden bij jongerenzender BNN en de opnames voor de dramaserie Medea krijgt het publiek uiteenlopende gebeurtenissen voorgeschoteld uit haar privéleven.

De serie is ontwikkeld door mediaproducent Media Republic, sms-bedrijf HotSMS en managementbureau The Fame Game. De bedrijven hebben een overeenkomst gesloten met de gratis krant Sp!ts en Radio Noordzee die tevens over het dagelijkse leven van de actrice berichten.

Media Republic lanceerde in augustus vorig jaar de mobiele multimediasoap Jong Zuid. De serie werd eind vorig jaar onderscheiden met de Ericsson award voor 'beste mobiele applicatie van Europa in 2003'.

bron: ANP

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie