Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Jubilea Bellen.com en Gaslicht.com

door Jeanet Woldring

Het jaar 2013 betekent twee jubilea voor onze vergelijkingssites. In oktober is het alweer 15 jaar geleden dat Ben Woldring met Bellen.com van start ging. En op 19 juni bestond Gaslicht.com 10 jaar.

We hebben deze mijlpalen al gevierd met het hele team, maar willen de lustrums ook voor onze trouwe bezoekers niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Hou Bellen.com in de gaten voor leuke jubileumacties in het vierde kwartaal. Voor energie kunt u nu al profiteren en honderden euro’s besparen. 

>naar de vernieuwde website Gaslicht.com

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie