Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

iPhone3G uitgeroepen tot Best Multimedia Phone

door Jeanet Woldring

T-Mobile heeft tijdens het jaarlijkse Telecom Gala twee belangrijke telecom awards in de wacht gesleept. De iPhone3G werd door het publiek uitgeroepen tot ‘Best Multimedia Phone’. Ook de T-Mobile winkels vielen in de prijzen met de award voor ‘Best Telecomretailer Over All’.

De award in de categorie Best Mobile of the Year werd tijdens het feestelijke evenement in Bussum in ontvangst genomen door Bas Piek van T-Mobile: ‘Dat het publiek de iPhone3G op nummer 1 zet, onderstreept opnieuw het enthousiasme van gebruikers. Het toestel wordt niet alleen gezien als hippe gadget, maar wordt ook echt intensief gebruikt. Vooral internetten is populair.’ 
 
Golden Graham’s
De Graham Telecom Awards worden sinds 2008 door Connexie jaarlijks uitgereikt in de hoofdcategorieën retail en hardware. Verder wordt er nog een Graham uitgereikt in de categorie: Best Telecom E-tailer en Best Business Dealer. 

De winnaars in de hoofdcategorie retail worden bepaald aan de hand van een uitgebreid Mystery Shopping onderzoek. Verder wordt ook de mening van het grote publiek nog voor een gedeelte meegewogen. Deze mening is gepeild aan de hand van een internetpoll, waarbij de lezers van Connexie zijn opgeroepen hun mening te geven.  De awards zijn vernoemd naar de uitvinder van de telefoon: Graham Alexander Bell

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie