Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

iPhone3G nu ook met T-Mobile prepaid

door Jeanet Woldring 1 reactie

Sinds maandag 20 oktober is de iPhone 3G ook verkrijgbaar met T-Mobile PrePaid. Het toestel is hierbij zonder abonnement te gebruiken en kost 700 euro op 5 cent na. Hierbij is dan wel 100 euro beltegoed inbegrepen.

Gebruikers van de prepaidversie van de iPhone 3G krijgen voor het aankoopbedrag de 8GB-versie van het toestel geleverd, dat voorzien is van een simlock. Het prepaidpakket is alleen verkrijgbaar in de T-Mobile winkels en er is maar een beperkt aantal iPhone 3G-toestellen beschikbaar. De aanbieding geldt daarom zolang de voorraad strekt. 

Standaard Prepaidtarieven
Prepaidbellers betalen 35 cent per minuut. Het verzenden van een smsje kost 23 cent. Mobiel internet op het toestel is alleen mogelijk als er nog een tegoed van minimaal 50 eurocent op de prepaidkaart staat en kost een euro per MB met een maximum van zeven euro per dag. De snelheid van de verbinding is met 2084/384 Kbps gelijk aan die van de bezitters van een iPhone-abonnement. Afrekening is per seconde, met een minimum van een minuut. Het gebruik van Visual Voicemail is niet mogelijk met iPhone PrePaid.

Behalve het standaard prepaidaanbod biedt T-Mobile nog drie versies aan met eigen tarieven. Zo bellen gebruikers die kiezen voor Prepaid 24/7 voor 24 cent per minuut en kost het verzenden van een sms 7 cent. Bellers die voor Prepaid Myfaves kiezen, bellen voor 17,5 cent per minuut naar een van de maximaal vijf voordeelnummers en voor 0,35 euro naar anderen. Sms'en naar deze 'faves' kost met deze prepaidversie 11,5 cent, terwijl sms'jes naar anderen 23 cent kost. Tot slot heeft T-Mobile ook nog de After3. Deze versie is alleen beschikbaar voor bestaande abonnees en laat gebruikers voor 9 cent per bericht sms'en. Bellen tussen acht uur 's ochtends en drie uur 's middags kost 45 cent per minuut, daarbuiten 19 cent.

Prepaid versus abonnement
Voor het goedkoopste abonnement T-Mobile i-150 (€ 29,95 per maand), waarbij het toestel € 79,95 kost, is men na 24 maanden € 798,75 kwijt. Daarbij krijg je maandelijks 150 belminuten en150 sms'jes plus onbeperkt internet. In verhouding is de iPhone 3G met  abonnement dus veel aantrekkelijker dan de prepaidversie!

Zie ook: Belwijzer
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: joe ()

Ik weet niet wat ik zou doen want met een abonnement moet je maandelijks betalen en kan je in de schulden komen maar je krijg wel gratis internet en 150 belminuten en 150 smsjes maar bij prepaid betaal je het bedrag in een keer en kan je niet in schulden komen omdat je prepaid bent wat zou ik kiezen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie