Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

iPhone 4 per 29 november bij Vodafone en KPN

door Jeanet Woldring

KPN en Vodafone starten op 29 november met de verkoop van de iPhone 4. Beide operators koppelen speciale iPhone-abonnementen aan het toestel. Deze combineren bundels voor bellen, sms en mobiel internet in één pakket.

KPN: 4 bundels
Het gaat bij KPN om vier verschillende bundels: i-125, i-250, i-500 en i-1000 die in prijs variëren van 32,50 tot 110 euro per maand. KPN hanteert daarbij een databundel van respectievelijk 500 MB en 1 GB. Voor het toestel moet in alle gevallen bijbetaald worden, bij de 1-jarige abonnementen meer dan bij de 2-jarige abonnementen. 

Gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. Je mag overgebleven beltegoed maximaal 1 maand meenemen en daarna vervalt het. Overgebleven datategoed mag je niet meenemen. Wie eerder door zijn datategoed heen is, betaalt het buitenbundeltarief van 5 cent per MB. Hi hanteert in feite dezelfde vier bundels. In onderstaande tabel de prijzen voor de 2-jarige abonnementen. De bijbetaling voor de 1-jarige abo's maakt KPN later bekend.
Vodafone: 5 bundels + prepaid
Bij Vodafone zijn er vijf bundels waarbij eveneens gekozen kan worden uit een 1 of 2-jarig abonnement. Daarnaast is er nog een prepaid aanbod. Ook Vodafone rondt gesprekken naar boven af in hele minuten. Buiten de bundel betaal je 30 cent per minuut en sms, hetzelfde als bij KPN. Voor mobiel internet betaal je 30 cent per 10 MB buiten je bundel, bij KPN is dat 5 cent per MB.

Ter vergelijking zullen we in een volgend artikel de prijzen van T-Mobile, Vodafone, KPN, Hi en Telfort  publiceren. 

Gepubliceerd: dinsdag 2 november 2010
Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie