Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

iPhone 3G vanaf 1 euro bij T-Mobile

6 reacties

De iPhone 3G is bij T-Mobile vanaf 11 juli verkrijgbaar vanaf 1 euro. Daarbij moet je dan wel een tweejarig abonnement afsluiten voor tenminste 44,95 euro per maand. 

Gisteren maakte T-Mobile de prijsplannen voor iPhone 3G in Nederland bekend. Het toestel wordt aangeboden met drie speciale abonnementen die helemaal zijn afgestemd op gebruik met de iPhone3G. De telecomprovider is de enige die de langverwachte smartphone van Apple in Nederland mag aanbieden. In tegenstelling tot het eerste model van de iPhone ondersteunt dit toestel ook snelle mobiele internetverbindingen. Met alle abonnementen voor iPhone 3G kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van supersnel mobiel internet. Ook het gebruik van Visual Voicemail is inclusief. 

Het goedkoopste abonnement kost straks 29,95 euro per maand voor 150 belminuten en 150 sms'jes. Voor een iPhone met een geheugencapaciteit van 8 gigabyte moet dan nog wel 79,95 euro worden neergeteld. Het duurdere model van 16 gigabyte kost dan 159,95.

1 euro
Bij de duurdere abonnementen van 44,95 euro en 64,95 euro per maand kost de goedkoopste iPhone 1 euro. Het 16 GB-model moet dan 79,95 respectievelijk 19,95 euro kosten.

Bij alle abonnementen is onbeperkt mobiel internet inbegrepen. Daarnaast kunnen klanten ongelimiteerd gebruikmaken van wifi-hotspots van T-Mobile. De belangstelling voor iPhone 3G is volgens de telecomaanbieder écht overweldigend. 
 

 Abonnementen   2-jarig  2-jarig  2-jarig
Maandprijs  € 29,95  € 44,95  € 64,95
Belminuten  150  300  500 
Sms’jes  150  300   500
Toestelprijs 8GB  79,95  1,00  1,00
Toestelprijs16GB   159,95  79,95  19,95
Data gebruik*  Onbeperkt*   Onbeperkt*  Onbeperkt* 
Gebruik T-Mobile Hotspots  Onbeperkt *  Onbeperkt *  Onbeperkt* 
Gebruik Visual Voicemail*  Gratis*  Gratis*  Gratis*
 *Download/upload snelheid 2048/384 Kb/sec. *Binnen Nederland
   
Ook voor zakelijk gebruik
iPhone 3G is ook voor zakelijk gebruik zeer geschikt. Door de pushtechnologie voor e-mail, agenda's en contacten is alle informatie op deze iPhone 3G automatisch up-to-date. Daarnaast biedt iPhone 3G veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk en de mogelijkheid om op een eenvoudige manier toepassingen van derde partijen aan te schaffen en te installeren. Naast de drie iPhone abonnementen, is het toestel ook speciaal voor zakelijke gebruikers verkrijgbaar met het 2-jarig T-Mobile groepsabonnement Zakelijk Optimaal in combinatie met Pocket Internet Totaal Plus.

Bestaande klanten van T-Mobile kunnen aan het eind van hun contractsperiode overstappen op een van de abonnementen voor iPhone 3G. Binnenkort zal T-Mobile bekendmaken waar iPhone 3G vanaf 11 juli beschikbaar zal zijn. Uiteraard kunt u vanaf die datum de abonnementen op Bellen.com vergelijken en online bestellen.

Vergelijk alle toestellen via de TOESTELWIJZER  Vergelijk alle abonnementen via de BELWIJZER

Reacties (6)

Geplaatst door: robert ()

Wat als ik vanuit de VS (daar woon ik) met mijn iphone naar NL kom. Kan ik dan een prepaid SIM van T-mobile erin stoppen en werkt het dan?

Opmerking van de redactie op 21-08-2008
U hoeft niet de speciale iPhone-abonnementen te kiezen, maar bent vrij om één van de andere Flex- of Relax-abonnementen voor een periode van twee jaar af te sluiten. U mist dan wel Visual Voicemail, dat alleen bij de speciale iPhone-abonnementen wordt aangeboden.
Geplaatst door: richard ()

LET OP iphone
ALS JE NIEUWE KLANT BIJ BIJ T-MOBILE
dan denk je te kunnen gaan bellen
ga jedan inde eerste 3 maandne op vakantie dan ben je .. *( fu*cked )
je mag nl niet gebeld worden en je mag niet bellen in buitenland ,
daar sta je dan op je vakantie adres ,..,.
pas als je 115 euro vooraf gaat betalen ... als soort van borg dan pas mag je gaan bellen in buitenland....
niet chique want het staat NIET in hun voorwaarden en wordt je NIET verteld..

***lig want voor je iphone kun je alleen daar terecht ,, , en nog effe 115 europ voorschieten zal niet ieder willen of kunnen..
...
helaas ben ik ervarings deskundige
*(( 3 uur vertraagd in ICE internationale trein..... enniemand kan je bereiken en jij kunt ook niemand , bellen .. leukk voor de mensen die je ophalen ..... THNX t-mobile )

ps ik ben niet alleen ...... het schijnt standaard te zijnen ze melden het standaard ook NIET , een vriend van me zat in zelfde schuitje
als ik dat geweten had wa sik niet om 6 uur sochtends gaan aanliggen bijde winkel ......

groet
r

Geplaatst door: Martijn ()

Jammer dat je het toestel alleen met een abbo van T-Mobile kunt krijgen. Ik ga denk ik toch maar voor een los toestel met mijn huidige Vodafone abbonement. Nog sneller internet ook.

Geplaatst door: Huub ()

Dit toestel is werkelijk FANTASTISCH en de kwaliteit = SUPER. Die 80 of 160 euri in het goedkope abbo zijn het dubbel en dwars waard.

HTC en Nokia kunnen voorlopig nog niet tippen aan de functies van de Iphone

Geplaatst door: Jeroen ()

Hoi Ruud, denk dat je het mis hebt. Er staat op de website van Apple dat hij 200 dollar kost in combinatie met een abonnement. Dan vind ik 1 euro best wel goed geprijst. Groetjes, Jeroen

Geplaatst door: Ruud ()

Ja.... Dat zijn nogal forse bedragen. Als je beseft dat de iPhone 200$ kost weet je wie er dik aan gaat verdienen. Ik neem zelf een HTC of Nokia. Krijg wel kwaliteit voor een redelijke prijs!
Ruud

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie