Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

iPhone 3G al verkrijgbaar met abonnement van 30 euro

1 reactie

Het goedkoopste abonnement in combinatie met de nieuwe iPhone 3G gaat 29,95 euro per maand kosten. T-Mobile, die het toestel op 11 juli exclusief lanceert in Nederland, maakte dit vandaag bekend.

Daarnaast komen er twee duurdere pakketten. Hoeveel het toestel gaat kosten  en of het om één- of twee jarige abonnementen gaat, is niet bekendgemaakt. Nadere details publiceert de telecomprovider op 3 juli. Ter vergelijking: T-mobile verkoopt in Duitsland de oude iPhone 8GB variant voor prijzen tussen de 99 en 249 euro in combinatie met een 24 maanden contract, het 16 GB model voor 499 euro.

Volgens het bedrijf is de belangstelling voor Apples smartphone groot: meer dan 47 duizend mensen meldden zich al aan voor een digitale nieuwsbrief van T-Mobile over het toestel. Sinds vrijdag 13 juni is er ook een speciale iPhone minisite op http://www.t-mobile.nl/iphone beschikbaar.

In het dinsdag verzonden persbericht maakt T-Mobile verder bekend dat het toestel in Nederland ook  'Visual Voicemail' ondersteunt. Eerder berichtte Macwereld dat dat systeem, waarbij voicemailberichten in willekeurige volgorde te selecteren en te beluisteren zijn, niet zichtbaar was op Nederlandse afbeeldingen van de iPhone.

Zie TOESTELWIJZER voor meer specificaties

Reacties (1)

Geplaatst door: karel ()

T-mobile gaat de iPhone 3 G in Duitsland op de markt brengen voor amper een euro. Je krijgt dan wel het duurste tweejarig abonnement (van 89 euro per maand). Als je kiest voor een abonnement van 29 euro per maand, kost het toestel 169 euro. Dat heeft de topman van T-Mobile Duitsland, Philipp Humm, in Die Welt laten weten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie