Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Internetten via hotspots

Klanten van XS4ALL kunnen vanaf deze maand direct bellen via internet bij alle hotspots van KPN. Inloggen is niet nodig om te bellen of gebeld te worden op het VoIP-nummer. Het gebruik van de hotspots is gratis.

Samen met KPN HotSpots biedt XS4ALL haar abonnees met deze proef de mogelijkheid om onbeperkt te bellen via VoIP. Er is geen tijdslimiet aan verbonden en omdat de gebruiker niet hoeft in te loggen, betaalt deze alleen de eventuele gesprekskosten.

Abonnees van XS4ALL konden al één uur per week gratis gebruik maken van HotSpots. En dat blijft zo. Het gebruik van het experimentele VoIP via HotSpots valt niet binnen dit uur.

Het bellen via internet werkt bijvoorbeeld met een laptop met de juiste software of via de browser met de zogenaamde XS4ALL Webphone. Sinds vorige week is deze Webphone standaard opgenomen in het zogeheten XS4ALL Pack, dat  onderdeel uitmaakt van alle abonnementen.

Alle XS4ALL-klanten beschikken standaard over twee VoIP-nummers die zij gratis kunnen activeren. Hiermee bellen zij via internet voordelig naar vaste en mobiele nummers in binnen- en buitenland. Bellen naar andere XS4ALL VoIP-nummers kost niets. Bovendien zijn ze wereldwijd via internet bereikbaar onder één telefoonnummer.
 

Zie ook: XS4ALL met mobiel internet via HSDPA
Meer informatie:
Mobiel Internetten - WiFi - VoIP

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie