Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Interactieve tv app van KPN vernieuwd

door Jeanet Woldring

Interactieve TV app KPN.jpgKPN heeft haar Interactieve TV app vernieuwd, zowel de inhoud als de vormgeving van de app gingen volledig op de schop. Gebruikers kunnen voortaan meer zenders buitenshuis bekijken waaronder de voetbalwedstrijden die FOX live uitzendt.
 

Gebruiksvriendelijker en meer zenders buitenshuis

De app heeft een geheel nieuwe vormgeving en is naar eigen zeggen nu makkelijker in het gebruik met een overzichtelijk ‘home screen’.  Zo kunnen TV-kijkers makkelijker navigeren tussen de verschillende zenders, films, series en opnames. 

Door de stap kunnen gebruikers voortaan ook een groot aantal extra zenders buitenshuis bekijken op hun tablet of smartphone, waaronder de zenders van FOX Sports. Ook zenders van het het Kidspakket en het Pluspakket zijn nu buitenshuis te volgen. Klanten konden al een aantal andere zenders buitenshuis zien sinds begin vorig jaar. 

Tabletversie eind november

De vernieuwde app is vanaf vandaag te downloaden in de app stores voor IOS en Android. De tabletversie komt eind november beschikbaar. Klanten die reeds gebruik maken van de Interactieve TV app krijgen automatisch de update aangeboden.

Naast KPN biedt Ziggo de mogelijkheid om live tv te kijken via de app. Ook Tele2 biedt een online tv app voor tablet en smartphone. Het buitenshuis tv kunnen kijken via de app is een functie die steeds meer providers hebben toegevoegd. Het zou volgens Tweakers daarbij niet gaan om een technische beperking, 'maar een rechtenkwestie: tv-zenders moeten toestemming geven om de functie mogelijk te maken.'

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie