Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Interactieve tv app van KPN vernieuwd

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Interactieve TV app KPN.jpgKPN heeft haar Interactieve TV app vernieuwd, zowel de inhoud als de vormgeving van de app gingen volledig op de schop. Gebruikers kunnen voortaan meer zenders buitenshuis bekijken waaronder de voetbalwedstrijden die FOX live uitzendt.
 

Gebruiksvriendelijker en meer zenders buitenshuis

De app heeft een geheel nieuwe vormgeving en is naar eigen zeggen nu makkelijker in het gebruik met een overzichtelijk ‘home screen’.  Zo kunnen TV-kijkers makkelijker navigeren tussen de verschillende zenders, films, series en opnames. 

Door de stap kunnen gebruikers voortaan ook een groot aantal extra zenders buitenshuis bekijken op hun tablet of smartphone, waaronder de zenders van FOX Sports. Ook zenders van het het Kidspakket en het Pluspakket zijn nu buitenshuis te volgen. Klanten konden al een aantal andere zenders buitenshuis zien sinds begin vorig jaar. 

Tabletversie eind november

De vernieuwde app is vanaf vandaag te downloaden in de app stores voor IOS en Android. De tabletversie komt eind november beschikbaar. Klanten die reeds gebruik maken van de Interactieve TV app krijgen automatisch de update aangeboden.

Naast KPN biedt Ziggo de mogelijkheid om live tv te kijken via de app. Ook Tele2 biedt een online tv app voor tablet en smartphone. Het buitenshuis tv kunnen kijken via de app is een functie die steeds meer providers hebben toegevoegd. Het zou volgens Tweakers daarbij niet gaan om een technische beperking, 'maar een rechtenkwestie: tv-zenders moeten toestemming geven om de functie mogelijk te maken.'

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie