Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Huawei komt met 3 nieuwe modellen

door Marit Veldkamp Leestijd: 2 minuten

Ook Huawei toont tijdens het Mobile World Congress nieuwe toestellen: de P10 en de P10 Plus. Belangrijkste kenmerken zijn de Leica-camera en de nieuwe, frisse kleuren. Ook komt er een Lite versie die met een adviesprijs van 349 euro aantrekkelijk geprijsd is. 

P10: frisse kleuren en verbeterde Leica lenzen

De nieuwe Huawei P10 is de opvolger van de P9 en is in nieuwe kleuren verkrijgbaar, zoals ‘Dazzling Blue’ en ‘Greenery’. De behuizing is van aluminium en het is mogelijk om voor een 'Hype Diamond-Cut' afwerking te kiezen. Daarnaast is er een 2.0 Leica Dual-camera geïntegreerd aan de achterkant. De kleursensor (12 megapixel) en de zwart/wit sensor (20 megapixel) zorgt ervoor dat je een scherptediepte-effect kunt creëren. Huawei claimt dat met het toestel zowel kleur als monochrome beelden met een scherptediepte-effect (bokeh) kunnen worden geschoten. Hiermee kun je erg scherpe foto’s maken waarbij de achtergrond vaak wazig is.

Ook is er een speciale 3D gezichtsdetectietechnologie waarmee je mooie portretfoto’s kunt maken. Het scherm is 5,1 Inch en het werkgeheugen bedraagt 4 GB. De telefoon zal 599 euro gaan kosten. 

Huawei P10 Plus.jpgP10 Plus: groter scherm

Naast de P10 is de Huawei P10 Plus gelanceerd. Het verschil met de P10 is onder andere het gewicht. Ook heeft de P10 Plus een groter scherm van 5,5 inch. Beide toestellen kunnen sneller opladen door een speciale technologie: 15 minuten opladen voor een halve dag gebruik. De adviesprijs voor deze telefoon is 749 euro.

Huawei-P10-Lite-goud.jpg
 

P10 Lite: geen dubbele camera

Tijdens de persconferentie van Huawei werd er niks over bekendgemaakt, maar er komt ook een P10 Lite. Bij dit toestel ontbreekt de dubbele camera. Natuurlijk kun je wel foto’s maken met 12 megapixel aan de achterkant en 8 megapixel aan de voorkant. Het toestel heeft een 5,2 inch scherm. De plek van de vingerafdruksensor is echter verschillend van dat van de P10. Deze zit bij de P10 onder het beeldscherm en bij de Lite aan de achterkant. Voor een prijs van 349 euro heb je een mooi toestel dat eind maart/begin april verkrijgbaar is. 

Exclusief in Nederland kunnen klanten gebruik maken van Huawei’s VIP Service. Door middel van een registratie krijgen P10 en P10 Plus bezitters één extra jaar garantie bovenop de Europese garantie van twee jaar. Ook zit een 3 dagen reparatieservice met pick up & return bij het pakket inbegrepen (bron Apparata).

Geactualiseerd: dinsdag 28 februari 2017

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.