Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC Touch Diamond vanaf 11 juni te koop

3 reacties

Vanaf volgende week woensdag 11 juni is de HTC Touch Diamond in Nederland verkrijgbaar. Het toestel met Windows Mobile 6.1 wordt gelanceerd door middel van een speciale nachtelijke voorverkoop van de PDAshop in Rotterdam.

Het HTC-toestel heeft een 2,8 inch touch screen, met vier keer zoveel pixels als de meeste telefoons. Volgens de fabrikant reageert het Interactief TouchFLO 3D-gebruikersinterface perfect op vingerbewegingen tijdens het scrollen door contactpersonen, het surfen op internet en het lanceren van media. 

Verder zijn de belangrijkste kenmerken 4 GB intern geheugen, een 3,2 megapixel camera met autofocus en een 528 MHz-processor. 

Daarnaast is de Touch Diamond uitgerust met HTC Weather voor een voortdurend overzicht van het weer thuis en in het buitenland en een geïntegreerde GPS ontvanger voor gebruik van satellietnavigatie van deur tot deur. 

Surfen en downloaden is mogelijk op breedbandsnelheid met HSDPA-internetconnectiviteit.


Nederlandse Windows Mobile 6.1
De HTC Touch Diamond zou niet het eerste toestel zijn met het Nederlandse Window Mobile 6.1. Volgens een HTC e-club gebruiker is dat de HTC TyTN II. Hiervoor schijnt sinds vorige week de Windows Mobile 6.1 NL versie al beschikbaar te zijn.

Vergelijk alle GSM toestellen op specificaties of bezoekerservaringen met de TOESTELWIJZER

Reacties (3)

Geplaatst door: geek ()

@sven, dan heb je wellicht een probleemtoestel gekregen, want de mijne werkt zeer goed. Soms heb je wel een beetje vertraging in de touch flo bediening maar dat is vrij snel over. Ermee bellen heeft nog geen enkel probleem gegeven. Ik zie het meer als een toestel waarmee je óók kunt bellen .

Geplaatst door: sven ()

Ik heb gedurende 1 week de diamond in mijn bezit gehad maar ik ben terug snel overgeschakeld op mijn htc 4350. Omdat ik hem bij de winkel waar ik hem kocht de eerste 14 dagen kon terug inleveren heb ik geen seconde getwijfeld.
De Diamond is traag en de telefoon heeft streken. Zo kon meerdere keren mijn gesprekspartner mij niet meer horen terwijl ik hen nog hoorde. En het lag zeker niet aan het netwerk.
Ook werkte de toets om de telefoon in te haken na het bellen soms niet met gevolg dat er nog wel wat rekeningen zullen volgen.
De functies zoals agenda, internet, camera zijn dan wel uitstekend maar het is en blijft in de eerste plaats een telefoonom met te bellen.

sven

Geplaatst door: geek ()

Klopt, en op 12 juni wordt ie afgeleverd in Kantens B)

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie