Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

HTC presenteert Desire 530 en 825 met verfpatroon

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

htc-desire-lijn.jpgHTC kondigde op de MWC in Barcelona twee nieuwe Desire toestellen aan. Wat de mid-range smartphones persoonlijk maakt is het opvallende ‘micro splash'-design. De Desire 530 is verkrijgbaar vanaf medio maart en de Desire 825 vanaf begin mei. 

Specificaties 

Het grote verschil zit in de grootte van het scherm. De Desire 825 beschikt over een 5,5-inch scherm en haar kleinere zusje eentje van 5-inch. Beide zijn voorzien van HD-kwaliteit met een resolutie van 1280x720 pixels. De 16GB aan opslagruimte is uitbreidbaar met een micro-sd-geheugenkaart tot 2 TB*. Aan de voorzijde bevindt zich een 5-megapixel camera. De Desire 825 heeft achterop een 13-megapixelcamera en 2 GB werkgeheugen. De Desire 530 beschikt over een 8-megapixelcamera en heeft iets minder ram-geheugen, namelijk 1,5 GB.

BoomSound speakers

HTC-desire-825.jpg

De smartphones van HTC worden al enkele jaren voorzien van de zogenaamde BoomSound speakers, zo ook de Desire 825. Dit werkt enkel met een aangesloten headset. En naast de speakers, is er nog de Hi-res audio, wat voor een uitstekende geluidservaring zou moeten zorgen.

(Verf)spetterend design

HTC maakt de toestellen uniek door het 'micro splash'-ontwerp waarmee elke smartphone een uniek patroon van verfspatten heeft. De Desire 530 verschijnt in het wit en grijs en de 825 in het wit. HTC zou dit stippenpatroon willen doorvoeren in het thema van het toestel, waardoor er een eenheid ontstaat. De prijzen zijn nog niet bekend. 

*Update: Momenteel is er nog geen SDXC-kaart te vinden op de markt met 2 TB geheugen. Het grootste geheugenkaartje is 512 GB.

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie