Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC nu ook toestel met schermbediening

1 reactie

De Taiwanese mobieltjesmaker HTC heeft een  toestel gelanceerd dat volledig via het scherm te bedienen is. De Touch, zoals het toestel heet, heeft geen toetsen. Bijzonder is de 3D-interface met animaties, voor het openen van contacten, media of toepassingen.        
 
HTC bracht het grote nieuws van de smartphone met bediening via het aanraakscherm deze week in Londen. Blijkbaar wil de fabrikant niet achterblijven na de sinds deze week leverbare LG Prada en de Apple iPhone, die binnenkort in de Verenigde Staten op de markt komt.

 

De Touch draait op Windows Mobile 6. Navigeren kan via een gebruikersinterface die door HTC speciaal voor Windows Mobile-toestellen is ontwikkeld. Door met de vinger of een pen over het scherm te slepen kan men Contacten, Media of Toepassingen openen door middel van een 3D-interface. En door met de vinger over het scherm te slepen kan de interface gedraaid worden. Ook scrollen en browsen op internet gaat via dit aanraakscherm.

Als extra voorzieningen biedt het toestel onder meer WiFi, bluetooth, verwisselbaar microSD-geheugen en een 2 megapixel camera. 

HTC heeft een speciale website voor de Touch met foto's en flashanimaties. Het toestel is nu al verkrijgbaar in Engeland, en komt later deze maand ook in Azie en de rest van Europa uit.

Het toestel zal binnenkort te vergelijken zijn via de TOESTELWIJZER op Bellen.com.

Reacties (1)

Geplaatst door: Marco ()

Tja, toen Telfort zich nog aan de dienstverlening hield was deze wel leuk geweest (Edge) , maar via KPN heb je dus alleen de trage gprs verbinding beschikbaar. Dat HTC nog geen mot heeft met KPN :p

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie