Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

HTC Legend even op site KPN

door Jeanet Woldring

KPN gaat in Nederland de HTC Legend aanbieden. Het toestel, een nieuwe Android-smartphone van HTC,  verscheen op de website van de telecomprovider, maar is inmiddels weer verwijderd. Waarschijnlijk wordt het toestel volgende week officieel aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona.

Tweakers.net ontdekte dat de HTC Legend al op de site van KPN was te bestellen, terwijl het toestel nog niet eens officieel is verschenen. De full-touch HTC Legend draait standaard op Android 2.1. Zijn voorganger, de HTC Hero, kreeg onlangs een upgrade naar Android 2.1. KPN heeft  de prijs van het toestel nog niet bekend gemaakt.

Vermoedelijk lijken de specificaties van de Legend  sterk op die van de Hero. Engadget maakte al bekend dat het toestel een 600MHz Qualcomm MSM7227 processor bezit,  een 5 megapixel camera met LED flash, HSDPA en WiFi, een 3.2-inch HVGA AMOLED touchscreen en een 1300mAh batterij.

Direct na de officiele aankondiging zal de HTC Legend aan de Toestelwijzer op Bellen.com worden toegevoegd.

Gepubliceerd: vrijdag 12 februari 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie