Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

'HTC Hero beste mobieltje van 2010'

door Jeanet Woldring

Tijdens het TelecomGala heeft de HTC Hero gisteravond de prijs in de wacht gesleept voor de Best Phone Over All 2010. T-Mobile ontving voor het tweede jaar op rij de Graham Telecom Award voor Best Telecom Retailer Over All. Phonehouse.nl werd uitgeroepen als Best E-tailer en Nemesys won een gouden beeld als Best Business Dealer 2010.

In een stampvol theater Spant! in Bussum werden op het TelecomGala 2010 de Graham Telecom Awards uitgereikt. De awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden elk jaar door Connexie uitgereikt.

Lezers van Connexie en de landelijke dagbladen De Telegraaf en Spits konden niet alleen via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieën, ook gaven zij hun oordeel over diverse retailketens en e-tailers. Goos Marketing Research verzorgde deze internetstemming. 

Daarnaast hebben zeven vakjournalisten hun oordeel over de toestellen gegeven terwijl medewerkers van Retail Reality als mystery shoppers hun ervaringen in diverse winkels gebruikten voor hun beoordeling. Uiteindelijk zijn door die gegevens te combineren de winnaars bepaald.

In totaal werden er 14 Graham Telecom Awards uitgereikt. Zo werd de iPhone als beste Smartphone gekozen en de  Samsung Star als beste basistelefoon. Het beste multimedia toestel werd de Nokia N97 mini.

Via een livestream was het mogelijk de uitreiking te volgen en volgens Connexie is er vanaf vrijdag een samenvatting te bekijken.
 

Gepubliceerd: vrijdag 19 maart 2010
Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie