Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Honor start verkoop Honor 7 in Nederland

door Anniek Kruijer Leestijd: 3 minuten

De Honor 7, het nieuwe vlaggenschip van Honor, is vanaf nu te koop in Nederland. Het dochtermerk van Huawei vraagt 350 euro voor het toestel. De smartphone is al te bestellen via de eigen webwinkel vMall en komt later ook beschikbaar bij alle bekende grotere webwinkels. De Honor 7 heeft een elegante metalen behuizing, een 5,2 inch full-HD display en een vingerafdrukscanner. Daarnaast kan de smarthone binnen 1,5 uur worden opgeladen. Waarover beschikt de Honor 7 nog meer? 

Specificaties

De Honor 7 is de opvolger van de Honor 6 en momenteel het vlaggenschip van de Chinese fabrikant. De smartphone beschikt over een 5,2 inch scherm met een full HD-schermresolutie. Honor maakt gebruik van de mobiele processoren van HiSilicon, een andere dochteronderneming van Huawei. In de nieuwe smartphone is gekozen voor een Kirin 935 processor. Dit is een octa-core processor, bestaande uit een krachtige 2,2 GHz quad-core processor en een energiezuinige 1,5 GHz quad-core processor. Daarbij wordt de processor begeleid door een 3 GB werkgeheugen en 16 GB aan opslagcapaciteit. 

Beschikbaarheid

De Honor 7 is verkrijgbaar via Honor's en Huawei's eigen webwinkel 'vMall' voor een adviesprijs van 350 euro. Het toestel is momenteel via de webwinkel verkrijgbaar in het grijs en zilver.

Krachtige accu

Ondanks dat de Honor 7 slechts 8,5 mm dik is, zit er in het toestel een flinke accu van 3100 mAh. Volgens Huawei kan de accu in een handomdraai opgeladen worden. Het volledig opladen van een lege accu kost 1 uur en 25 minuten. En binnen een half uur is de Honor 7 al voor 50 procent opgeladen. Handig voor als je weinig tijd hebt. Daarnaast kun je nog tot 30 procent batterij besparen met de SmartPower 3.0-functie, die minder urgente systeemonderdelen slim toewijst en apps bevriest die niet in gebruik zijn.
 

Hoogwaardige camera’s

Aan de achterzijde zit een 20-megapixel camera die bij Sony vandaan komt. Direct daaronder is een vingerafdrukscanner te vinden waarmee het toestel ontgrendeld kan worden. Honor heeft de technologie van de vingerafdrukscanner verbeterd, zodat bij elke ontgrendeling het toestel de vinger van de gebruiker beter leert kennen. Handig aan de scanner is dat je het toestel niet eerst uit zijn slaapstand hoeft te halen door het scherm aan te zetten, maar dat een lichte aanraking van de scanner al voldoende is. Aan de voorkant is gekozen voor een 8-megapixel ‘selfiecam’. Verder heeft Honor een extra knop toegevoegd aan de zijkant van het toestel, de zogenaamde Smart Key, hiermee kunnen bijvoorbeeld spraakopdrachten of commando’s worden gegeven.

Naast het nieuwe vlaggenschip produceerde Honor de volgende toestellen: Honor, Honor 6, Honor 6 Plus, Honor 4X, Honor Holly.

Geactualiseerd: vrijdag 12 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.