Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

hollandsnieuwe winnaar Best Budget Abonnement

door Jeanet Woldring

hollandsnieuwe heeft de Graham Award voor ‘Best Budget Abonnement 2013’ in de wacht gesleept. De provider heeft deze award te danken aan haar onderscheidende sim only opzet, waarbij de consument binnen en buiten de bundel profiteert van één vast laag tarief voor bellen, sms’en en internetten. Daarnaast heeft de klant bij hollandsnieuwe 100 procent controle over de hoogte van de telefoonrekening. 

In het juryrapport wordt vooral de eenvoud van het abonnement benadrukt. Met Sim Only van hollandsnieuwe komt al het verbruik uit één bundel en de kosten van 1 minuut bellen staan gelijk aan die van 1 sms en 1 MB. Daarnaast is het tegoed 3 maanden geldig en zijn er geen hoge buitenbundeltarieven. 

Lezers van Connexie, diverse telecomwebsites en De Telegraaf, Metro en Sp!ts konden via internet hun stem uitbrengen. Daarnaast werd er voor de beoordeling gebruik gemaakt van 'Mystery Shoppers' en werd de mening van vakjournalisten van verschillende techwebsites (waaronder Bellen.com) gevraagd. Uiteindelijk zijn door die gegevens te combineren de winnaars bepaald en juryrapporten samengesteld.

hollandsnieuwe is sinds 2011 actief op de Nederlandse markt en is een merk van Vodafone. Het bedrijf biedt sim-only, toestelabonnementen en prepaid in combinatie met low- en midrange mobiele telefoons. En hanteert een vast, concurrerend tarief voor bellen, sms en internet, binnen en buiten de bundel. 

De abonnementen van hollandsnieuwe zijn verkrijgbaar via Bellen.com. 

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2013
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie