Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hollandsnieuwe nu ook onbeperkte bellen en sms-bundel

door Jeanet Woldring

hollandsnieuwe-nu-ook-onbeperkt-bellen-sms.PNGBij hollandsnieuwe kun je nu ook kiezen voor een onbeperkte minuten/sms-bundel. De bundel kost 4 euro per maand en kan gecombineerd worden met alle abonnementen van de provider. Je kunt hiermee onbeperkt bellen en sms'en in Nederland en de EU. De bundel is een maand geldig en kan elke maand aan en uit worden gezet. 

Onbeperkt bellen en sms’en

Tot nu tot bood hollandsnieuwe bundels met een bepaald aantal belminuten of sms’jes of MB’s. Onbeperkt bellen en sms’en is een optie die bij de concurrentie al veel langer wordt aangeboden. 

Vijf abonnementen of Sim only's

Hollandsnieuwe biedt vijf abonnementen, met of zonder telefoon (Sim only). Deze bevatten 500, 1500, 2500, 4000 of 6000 MB/MIN/SMS. 

Vergelijk Sim onl of mobiele abonnementen van hollandsnieuwe

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Navigatie