Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hollandsnieuwe nu ook onbeperkte bellen en sms-bundel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

hollandsnieuwe-nu-ook-onbeperkt-bellen-sms.PNGBij hollandsnieuwe kun je nu ook kiezen voor een onbeperkte minuten/sms-bundel. De bundel kost 4 euro per maand en kan gecombineerd worden met alle abonnementen van de provider. Je kunt hiermee onbeperkt bellen en sms'en in Nederland en de EU. De bundel is een maand geldig en kan elke maand aan en uit worden gezet. 

Onbeperkt bellen en sms’en

Tot nu tot bood hollandsnieuwe bundels met een bepaald aantal belminuten of sms’jes of MB’s. Onbeperkt bellen en sms’en is een optie die bij de concurrentie al veel langer wordt aangeboden. 

Vijf abonnementen of Sim only's

Hollandsnieuwe biedt vijf abonnementen, met of zonder telefoon (Sim only). Deze bevatten 500, 1500, 2500, 4000 of 6000 MB/MIN/SMS. 

Vergelijk Sim onl of mobiele abonnementen van hollandsnieuwe

Geactualiseerd: woensdag 6 juni 2018

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie