Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hollandsnieuwe nu ook maandelijks opzegbare abonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

hollandsnieuwe.gifHollandsnieuwe biedt sinds 2 februari ook maandelijks opzegbare abonnementen aan. Daarmee is de dochter van Vodafone nu een van de 7 providers die maandabonnementen aanbiedt. Lees welke bundels je kunt kiezen en wat ze kosten.

Maandelijks opzegbare abonnementen

De maandabonnementen van hollandsnieuwe zijn 2 euro per maand duurder dan abonnementen met een contractduur van 2 jaar. En 1 euro duurder dan een abonnement met een looptijd van 1 jaar. Het goedkoopste maandelijks opzegbare abonnement kost 9,50 euro per maand.  Daarvoor krijg je een bundel met een datalimiet van 1000 MB of duizend belminuten of sms'jes. Voor het duurste Sim only maandabonnement betaal je € 14,50 en krijg je 6x zoveel in je bundel. Ben je ook Ziggo Internet klant, dan krijg je combivoordeel. Dat houdt in dat je 1000 MB/min/sms extra krijgt plus een extra Ziggo tv-pakket.

Sim only abonnement  Maandcontract 1 jaar contract 2 jaar contract
1000MB / min / sms  € 9,50 € 8,50 € 7,50
2000MB / min / sms  € 10,50 € 9,50 € 8,50
4000MB / min / sms € 12 € 11 € 10
6000MB / min / sms € 14,50 € 13,50 € 12,50

Ook verhoging downloadsnelheid

Verder heeft hollandsnieuwe  de downloadsnelheid verhoogd van 250 Mbps naar 350 Mbps. Dit geldt voor nieuwe en bestaande klanten. Hierdoor is hollandsnieuwe een stuk sneller dan andere goedkope providers zoals Ben, Simyo, Budget Mobiel en Lebara. Hollandsnieuwe gebruikt het 4G-netwerk van Vodafone. Die provider verhoogde in 2019 de theoretische maximale downloadsnelheid al naar 350 Mbps.

Welke providers bieden maandelijks opzegbare Sim only's?

Met een maandelijks opzegbaar abonnement zit je nergens aan vast en kun je op elk moment overstappen. Je betaalt wel iets meer per maand. Het scheelt ongeveer 1 a 2 euro in vergelijking met 1- of 2 jaarcontracten. Momenteel zijn er 7 providers die maandcontracten aanbieden. Dit zijn Lebara, Youfone, Ben, Tele2, Simyo, Budget Mobiel en KPN.

Ben je op zoek naar een  maandelijks opzegbaar abonnement? Gebruik onze Sim only vergelijker om te kijken welk maandcontract voor jou het goedkoopste is.

Geactualiseerd: woensdag 3 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie