Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hoe veilig is jouw smartphone?

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Benieuwd hoe veilig jouw smartphone is? Dat kun je checken op Hackman.nl, het nieuwe platform van SIDN. Op een erg leuke manier kun je hier ontdekken, ervaren en leren hoe veilig jij online bent. Een aanrader!

hackman-nl.PNG

Mensen bewust maken

Met Hackman.nl wil SIDN Nederlanders bewust maken van de risico’s die er zijn bij het gebruik van internet, als je geen veiligheidsmaatregelen treft. Omdat het internet zich in een hoog tempo ontwikkelt en het aantal online mogelijkheden toeneemt, is het belangrijk te kunnen vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en privacy. 

Veel interactie

Volgens SIDN is de campagne deze zomer een groot succes geworden en overtrof het de verwachtingen met bijna 1,3 miljoen views. Ruim 600.000 Nederlanders zagen hoe Hackman Lieke van Lexmond met succes wist te hacken. Vooral de test over veiligheid op de smartphone sloeg aan.

Online veiligheid centraal

Ben jij benieuwd hoe het zit met jouw online veiligheid zowel thuis als op je mobiel, daag Hackman dan uit. Echt een aanrader!

Geactualiseerd: woensdag 12 september 2018

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie