Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hoe veilig is jouw smartphone?

door Jeanet Woldring

Benieuwd hoe veilig jouw smartphone is? Dat kun je checken op Hackman.nl, het nieuwe platform van SIDN. Op een erg leuke manier kun je hier ontdekken, ervaren en leren hoe veilig jij online bent. Een aanrader!

hackman-nl.PNG

Mensen bewust maken

Met Hackman.nl wil SIDN Nederlanders bewust maken van de risico’s die er zijn bij het gebruik van internet, als je geen veiligheidsmaatregelen treft. Omdat het internet zich in een hoog tempo ontwikkelt en het aantal online mogelijkheden toeneemt, is het belangrijk te kunnen vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en privacy. 

Veel interactie

Volgens SIDN is de campagne deze zomer een groot succes geworden en overtrof het de verwachtingen met bijna 1,3 miljoen views. Ruim 600.000 Nederlanders zagen hoe Hackman Lieke van Lexmond met succes wist te hacken. Vooral de test over veiligheid op de smartphone sloeg aan.

Online veiligheid centraal

Ben jij benieuwd hoe het zit met jouw online veiligheid zowel thuis als op je mobiel, daag Hackman dan uit. Echt een aanrader!

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reageren

Navigatie