Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hoe staat Vodafone RED in de markt?

door Jeanet Woldring

All you need is RED. Vanaf 4 maart kunnen consumenten én zakelijke klanten gebruikmaken van de nieuwe Vodafone RED abonnementen. Met onbeperkt bellen en sms’en, een ruime databundel, een smartphone en een vervangend toestel bij reparatie. Dat klinkt goed, maar hoe staat Vodafone RED in de markt?

Vijf profielen
We vergelijken de vijf abonnementen zonder toestel met de Sim only's van andere providers. Gekozen is voor vijf profielen die overeenkomen met de Vodafone RED abonnementen. Sms is onbeperkt, daarnaast ben je verplicht een bepaalde hoeveelheid data af te nemen. Een abonnement met alleen belminuten bestaat niet meer bij Vodafone. 

Voor de profielen is gekeken naar de totale jaarkosten van de drie meest voordelige opties op basis van een 1-jarig Sim only abonnement. We laten de Belwijzer uitrekenen wat de goedkoopste Sim only's zijn en komen tot opmerkelijke conclusies!

Bekijk hier het videofilmpje:

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2013
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie