Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Prepaidtegoed opwaarderen in het buitenland

door Els Werkman

Prepaidtegoed opwaarderen in het buitenland kan vaak op dezelfde manier als in Nederland. Mobiel en online opwaarderen werkt ook over de grens. Buitenlandse opwaardeerkaarten werken niet. We zetten hier de mogelijkheden van de grote providers op een rijtje.
Zie Vakantiebellen.com voor de overige prepaidaanbieders.

KPN
Bel naar *100*1244# om met opwaardeerkaart, opwaardeerbon (neem er voldoende mee uit Nederland), mobiel, of via Rabofoon op te waarderen. Doorloop vervolgens de stappen zoals u gewend bent in Nederland.

Opwaarderen via sms - Registreer via MijnKPN voor het opwaarderen via sms. Sms het woord ‘Plus’, het bedrag van uw keuze en de persoonlijke opwaardeercode naar 1299. Voorbeeld: Plus 20 9876.
Online opwaarderen - via de KPN website.
Automatisch opwaarderen - via de KPN website.


TELFORT
Mobiel opwaarderen

Vraag een aantal weken voor u met vakantie gaat uw opwaardeercode aan. Zo kunt u tijdens de vakantie gebruik maken van het gemak van Mobiel Opwaarderen. Het werkt zo:
- Bel naar *123*1244# OK of *123*+31626001244# OK
- U wordt teruggebeld en hoort het standaard opwaardeermenu.
- Volg de instructies in het menu en kies voor Mobiel Opwaarderen

Opwaarderen met een belkaart
Op iedere belkaart staat beschreven hoe u ermee in het buitenland kunt opwaarderen. Let op: belkaarten zijn niet in het buitenland verkrijgbaar. Zorg dus dat u er altijd voldoende meeneemt wanneer u op reis gaat.

U kunt ook kiezen voor online opwaarderen en automatisch opwaarderen. Dit gaat via de Telfort website. Per sms opwaarderen is ook mogelijk door een bericht te sturen naar 1244

HI
Opwaarderen in het buitenland kan op dezelfde manieren als in Nederland. Vanuit de meeste landen kunt u gratis opwaarderen via de opwaardeerlijn 1244. Wanneer dit niet werkt, bereikt u de opwaardeerlijn gratis via *100*1244# gevolgd door de zendtoets of OK.

Andere methoden zijn automatisch of online opwaarderen, via de Rabofoon of via de Hi Prepay App. Via de App kunt u op verschillende manieren opwaarderen.

Opwaarderen via SMS
Door een gratis sms te sturen naar het nummer 1299 kunt u het prepay tegoed opwaarderen. Hiervoor dient u zich eenmalig te registreren via de website.

T-MOBILE
Via Online opwaarderen en Mobiel opwaarderen kunt u ook in het buitenland het prepaid tegoed opwaarderen. Waardeert u het tegoed op met opwaardeerkaarten, neem dan een aantal mee op vakantie.

- Bel gratis naar 1244 en volg de instructies
- Online opwaarderen is mogelijk via de T-Mobile website

VODAFONE
- Online Opwaarderen
via de Vodafone website
- Automatisch Opwaarderen aanzetten op de Vodafone website
- Mobiel Opwaarderen met het toestel (eenmalig aanmelden)
- Opwaardeerbon die u meeneemt op reis; opwaarderen via *102*opwaardeercode# gevolgd door de beltoets (Vodafone had de mogelijkheid buitenlandse bonnen te gebruiken, dit is niet meer het geval)
- App Eenmalig aanmelden en u kunt overal (online) opwaarderen
 

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2010
Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie