Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hi vernieuwt abonnementen mobiel

door Jeanet Woldring 1 reactie

Hi heeft haar abonnementen voor mobiele telefonie per 30 juni vernieuwd. Met drie aanpassingen wil het telecombedrijf de abonnementen nog beter aan laten sluiten bij de wensen en het mobiele gedrag van jongeren. Ook bestaande klanten zouden voordeel hebben van deze wijzigingen; zij gaan bij een verlenging over naar het nieuwe abonnement.

Dit zijn de drie wijzigingen:1. Gratis je sms’jes verdubbelen 2. Meer belminuten en sms’jes in je bundel (vanaf Hi €30) 3. Nieuwe prijspunten: €35, €45, €60 en €75 (was15-20-25-30-40-50-80-100-150 euro). Hi noemt de verschillende bundels voortaan “de Extra’s van Hi”. Eigenlijk is het niet nieuw, want bij een Hi Abonnement kreeg de klant altijd al 2x meer sms’jes dan belminuten. Alleen….veel mensen wisten dit niet!  Daarom is het vanaf nu zo, dat klanten zelf kunnen kiezen of ze hun sms’jes  gratis willen verdubbelen. Zo kan Hi bijvoorbeeld in commercials nog duidelijker maken dat Hi de provider is waar je moet zijn als je veel sms’t. 

Alleen bij Hi gratis je sms’jes verdubbelen 
Klanten kunnen zelf DUBBEL AAN sms’en naar 1266. 
Voor bestaande klanten die verlengen: het voordeel van 2x zoveel sms in de bundel blijft behouden, maar klanten moeten wel eerst DUBBEL AAN sms’en naar 1266.
Voor nieuwe klanten met nummerbehoud: zij kunnen de sms’jes verdubbelen op het moment dat het nummer is overgezet.

Meer belminuten en sms’jes in je bundel (vanaf Hi €30)
Jongeren bellen en sms’en steeds meer. Daarom zitten er vanaf nu meer belminuten en sms’jes in de bundel. Zo kun je bij Hi €30 een kwartier langer bellen of 30 sms’jes extra versturen. Bij hogere bundels kan dit oplopen tot 50 belminuten of 100 sms’jes extra. Het buitenbundeltarief voor bellen is nu bijgesteld naar de huidige marktprijs (25 cent). Die prijs is nu dus hetzelfde als bij andere operators, maar Hi heeft nog steeds het allergoedkoopste sms-tarief buiten de bundel: 12,5 cent (was 12 cent).

Nieuwe prijspunten: €35, €45, €60 en €75
Om de klant nog meer keus te bieden, heeft Hi een aantal abonnementen toegevoegd. Nieuw in de abonnemententabel zijn, Hi €35, Hi €45, Hi €60 en Hi €75. Door de kleinere stapjes tussen de verschillende abonnementen kan de Hi beller een abonnement kiezen dat nog beter aansluit bij zijn belgedrag. Bestaande klanten die nu een Hi €40, Hi €50 of Hi €80 Abonnement hebben, moeten bij verlenging overstappen op een ander prijspunt.

Meer informatie: Hi abonnementen 

Raadpleeg de BELWIJZER voor alle abonnementen, sim only's en prepaid 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Frank de Greef ()

Kan ik van Hi-prepaid overstappen naar een abonnement met behoud van het telefoonnummer?

Opmerking van de redactie op 12-02-2009
ja, dat is mogelijk.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie