Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hi Sim-only duurder geworden

door Jeanet Woldring

Het KPN jongerenmerk Hi heeft met ingang van 25 januari de vier Sim only bundels 2 euro per maand  duurder gemaakt. Ook het buitenbundeltarief is verhoogd van 30 naar 33 cent per minuut.

Het goedkoopste 1-jarig Sim only abonnement kost nu 15,95 euro per maand voor 175 minuten/sms. De duurste bundel is nu 35,95 euro, waarbij je 575 belminuten of sms'jes krijgt.

De minuten worden naar boven afgerond, dat wil zeggen wie 1 minuut en 1 seconde belt, betaalt voor 2 minuten. Het bundeltegoed is niet houdbaar. Wie alle belminuten of sms'jes niet opmaakt in een maand, is ze kwijt.

Abonnementen met toestel
Bij de Hi abonnementen zijn geen wijzigingen. Althans, niet voor de online aangeschafte. Wie een abonnement plus toestel in een  'stenen winkel' koopt, is wel duurder uit. De laagste 4 abonnementen zijn weliswaar niet in maandprijs verhoogd en de houdbaarheid is niet verkort, maar je krijgt minder bel/smstegoed. Ook bij deze abonnementen wordt voortaan per minuut afgerekend.

Meer informatie: Hi en Belwijzer Mobiel

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2010
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie