Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hi 'per seconde' variant van prepaid

door Jeanet Woldring

Hi biedt nu ook een belvorm waarbij mobiele gesprekken per seconde worden afgerekend in plaats van per minuut, zonder starttarief. Het gaat om Hi Prepay vast tarief. Het minuuttarief is 36 cent. Dat is drie keer zo veel als bij Tele2, zo blijkt uit de tariefvergelijking op Bellen.com.

Bellen kost 36 cent per minuut, een sms is 9 cent en voor mobiel internet moet 2 euro per MB neergeteld worden. Belminuten worden verrekend per seconde en data per kB.

De Telecommunicatiewet verplicht providers om per 1 januari minimaal één abonnement te hebben waarin per seconde wordt afgerekend en geen starttarief geldt. KPN heeft onder eigen merk Sim Only Seconde Bellen gelanceerd. Telfort komt  niet met een eigen per seconde-vorm. Dat is toegestaan, omdat Telfort een dochter is van KPN. Om die reden zal Simyo het waarschijnlijk ook niet aanbieden.

Prepaidklanten van KPN en Telfort die ook gebruik willen maken van afrekening per seconde worden geadviseerd over te stappen naar Hi PrePay.

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2013
Geactualiseerd: woensdag 29 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie