Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hi vernieuwt bewaarbox voor sms'jes

door Jeanet Woldring

Nederlanders zijn erg gesteld op hun privacy als het gaat om de sms-inbox van hun mobiele telefoon. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek in opdracht van Hi, het mobiele merk voor jongeren.

Nederlander laat niet zomaar sms’jes lezen
Vier op de tien Nederlanders hebben wel eens geheime sms’jes in hun inbox staan waarvan ze niet willen dat anderen ze zien. Bij jongeren is dit zelfs zeven op de tien. Uit angst voor gluurders houden Nederlanders de mobiele telefoon altijd bij zich en nemen ze deze overal mee naartoe. Vooral onbekenden en collega’s mogen absoluut hun sms’jes niet lezen. Opvallend is dat mannen vaker hun mobiel bij zich houden om zo anderen niet de kans te geven in hun inbox te kijken.

Sms’jes veilig bewaren
Om Nederlanders te helpen, introduceert Hi de nieuwe Bewaarbox, een dienst waarmee je sms’jes waarvan je liever niet wilt dat anderen ze lezen, of dierbare sms’jes die je niet kwijt wilt raken, automatisch veilig online worden bewaard. 

Daarnaast kun je met de nieuwe Hi Bewaarbox bijvoorbeeld online sms-berichten klaarzetten en versturen op een dag of tijdstip naar keuze. Ook kun je zien wie je meest favoriete sms-vrienden zijn en wie niet en heb je een overzicht van je sms-berichten in de vorm van een chatsessie. 

Meer info: Hi mobiele telefonie

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2010
Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie