Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hi: ijskoude nachtactie voor gratis N79

door Jeanet Woldring

Wil je gratis in het bezit komen van een Nokia N79? Dan moet je proberen het mobieltje in de nacht van 15 op 16 januari uit een ijsblok te halen. Dan wordt voor een aantal Hi winkels namelijk een enorm ijsblok geplaatst van 1.80 m hoog. Iedereen wordt uitgedaagd het mobiele telefoontoestel, een dummy van de nieuwste Nokia Nserie (N79), dat hierin verstopt zit te bemachtigen.

De snelste, meest handige creatieveling die hierin slaagt, mag het dummytoestel inruilen voor een echte. Gezien de weersverwachting voor donderdagnacht, -1 ºC, moet men van goeden huize komen of erg veel geduld hebben voordat het toestel voor het oprapen ligt, aldus Winkelman en Van Hessen die de actie bedacht.  Dit communicatiebureau roept mensen op het smeltproces op creatieve manier te versnellen. Enkele tips worden alvast gegeven: heetwater, aanstekers, haarföhns kunnen hier een helpende hand bij zijn.

Waar?
Het ijsblok wordt geplaatst voor de Hi winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede Gouda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.

Wanneer?
Er rijden in de nacht van 15 op 16 januari verschillende vrachtwagens door het land om de ijsblokken af te leveren voor de Hi winkels. Hier vind je een indicatie van de tijdstip waarop het ijsblok wordt afgeleverd.

Toestelwijzer
Wie de ijskoude actie er niet voor over heeft, maar de N79 wel gratis wil bemachtigen, kan het online bestellen bij een aantal shops. Het gratis toestel is het voordeligst in combinatie met een tweejarig Hi €30 abonnement bij Hi Studenten, gevolgd door andere online shops zoals Hi.nl shop, 2Call.nl, Studentmobiel.nl en Telecomadvies. Je krijgt dan een jaar lang korting op het abonnementsgeld.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie