Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hi geeft studenten extra korting

door Jeanet Woldring

Bij Hi hebben studenten meer voordeel. Het jongerenmerk van KPN geeft tot 20 procent korting op een Hi Studentenabonnement. Het begin van het studiejaar is een periode waarin studenten op zoek zijn naar een nieuw mobiel abonnement. Daarom is het sinds 26 juli mogelijk om  een tweejarig Hi Online Studentenabonnement af te sluiten. Dat kan heel gemakkelijk via Bellen.com.

Het Hi Online studentenabonnement is speciaal in het leven geroepen voor de student, die doorgaans wat minder te besteden heeft. Het grote verschil met een normaal Hi Online abonnement  zit in de hoogte van de maandelijkse kosten. 

Hi biedt aan studenten namelijk maximaal 20 procent korting op het abonnementsgeld. Het aantal minuten dat in de bundel zit is wel gelijk aan het aantal minuten in de gewone Hi bundel. Daarnaast worden de maandelijkse abonnementskosten pas afgeschreven nadat de studiefinanciering is binnengekomen.  Studenten hoeven zich met dit Hi abonnement dus niet druk te maken om het feit dat zij de rekening misschien niet kunnen betalen.En als laatste grote voordeel geeft Hi bij een Studentenabonnement de mogelijkheid om het abonnement te pauzeren als je in het buitenland gaat studeren of stage gaat lopen. Wil je een voordelig Hi studenten abonnement online afsluiten, dan moet je een OV-studentenkaart bezitten.

Hi Studentenabonnementen
Hi biedt 2 soorten studentenabonnementen aan: Hi Bel&Sms en Hi Online. De eerste kun je alleen in de Hi winkels krijgen en de tweede alleen online. Daarnaast zijn de online abonnementen goedkoper (je krijgt meer 'waar' voor je geld).  Daar staat tegenover dat je beltegoed geen twee maar  één maand houdbaar is. Voor een vast maandbedrag krijg je elke maand een bundel met belminuten, sms'jes of mms'jes. Het Hi Studentenabonnement is alleen verkrijgbaar met een 2-jarig abonnement.

De voordelen op een rijtje
- Op vertoon van je OV-studentenkaart tot 20% extra korting
- Je rekening wordt pas afgeschreven als je stufi binnen is
- Hi Pauze: tijdelijk je abo stopzetten als je naar het buitenland gaat voor studie/stage
- 2x zoveel sms’jes voor hetzelfde geld (sms DUBBEL AAN naar 1266) 
- Voordelig bellen en sms’en uit één bundel
- Gratis gebruik van Hi Society diensten: Hi Telefoonboek, Hi Bewaarbox en Hi Sms Online. 

Tip: raadpleeg de Belwijzer Mobiel om te checken wat voor jouw belgedrag het goedkoopste abonnement is. Vink 'Studentenkorting' aan en de Belwijzer berekent in een paar seconden de laagst mogelijke kosten voor jouw gebruik. Klik op 'zoek toestel' voor gratis toestellen i.c.m. abonnementen. 

Gepubliceerd: dinsdag 10 augustus 2010
Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie