Het Net verdubbelt downloadsnelheid

door Anniek Kruijer (11 reacties)

Provider Het Net gaat per vandaag de snelheid verhogen van Snel Surfen. Van alle varianten zoals SnelSurfen & Bellen en SnelSurfen zonder vaste lijn verdubbelt de downloadsnelheid. Dat betekent 8 Mb in plaats van 4 Mb. De uploadsnelheid van deze abonnementen gaat van 256 Kb naar 1 Mb.

Nieuwe klanten en overstappers
De snelheidsverhoging geldt voor alle nieuwe klanten en bestaande klanten die overstappen naar een snellere variant (bijv. van Instap Surfen naar SnelSurfen).  De prijs blijft gelijk. Het  gaat in per maandag 17 november. De rest van de abonnees krijgt de nieuwe snelheid  in het eerste kwartaal volgend jaar.

Instap Surfen en Snel Surfen  
Het Net biedt twee soorten internetabonnementen: Instap Surfen en Snel Surfen, al dan niet gecombineerd met bellen. Instap Surfen is het goedkope abonnement met een lagere snelheid (1.5 Mb), waarmee je kunt internetten, chatten en mailen voor een vast laag maandbedrag. Nu tijdelijk een heel jaar voor  € 9,95 per maand. Zoals de naam al aangeeft, kun je met Snel Surfen supersnel internetten en meer en sneller downloaden. Muziek, video’s en zelfs films. Snel Surfen is ook ideaal voor online gamen. Dit abonnement kost nu tijdelijk een heel jaar € 19,95 per maand.

Surfen en Interactieve TV
Internetten en televisie kijken in één abonnement is ook mogelijk. Voor slechts 9,95 euro extra kunt u TV kijken met Interactieve TV. Hiermee bepaal je zelf wat en wanneer je kijkt. Zo zijn gemiste programma’s alsnog te zien met Programma Gemist. Ook zijn programma’s live te pauzeren en terug te spoelen. Met de ingebouwde harddiskrecorder is het mogelijk tot 100 uur op te nemen. Een kabel is niet meer nodig, omdat je via de ADSL-aansluiting kijkt.  En wie meerdere tv’s in huis heeft, kan draadloos digitaal tv kijken via Digitenne van KPN. Dit kan als Interactieve TV-klant zonder extra abonnementskosten.

Gratis gebruik draadloos modem en maandcontract
Bij Het Net is een draadloos modem gratis te gebruiken. Daarnaast krijgt u geen jaarcontract maar een maandcontract.

Meer info en online aanmelden: Het Net Surfen - Het Net Surfen&BellenAnniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, medewerker van Bencom. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie. Mocht je vragen hebben of gewoon willen reageren op dit artikel doe dat dan vooral hieronder.

Reacties (11)

Geplaatst door: marcel

Ik vind het maar raar dat nieuwe klanten voorang krijgen.
en meteen 8mb krijgen

terwijl ik al jaren bij het net zit en mijn andere familie ook.

we zijn ook sterk van plan om naar een andere provider te gaan. maar ja groetjes

Geplaatst door: marcel

Hallo dat van 4 naar 8 mb gaat dat per provinsie????????????????

ik heb snel surfen enkele jaren woon in groesbeek gelderland
heidebloemsraat14 6561wp

groetjes

Geplaatst door: Jaap

Wel Evert (3-12-2008, 19:46), het lijkt hier we; wat op Pretium Telecom. Nooit klachten over de verbinding, vergeleken met anderen echter veel te duur. Bestaande klanten werden m.i. in 2005 of 2006 niet of onvoldoende duidelijk, op de hoogte gebracht van een ander tarief en snelheid. Nieuwe klanten wel! Communicatief is het daar een bende!Als je wilt veranderen zou ik Pretium niet nemen!

Geplaatst door: Bukkum

... mij verbaast het toch iedere keer dat dat iedereen zowat denkt dat je met een snel adsl abbo bij die grote jongens moet zijn zoals Het Net of Telfort of Tele2 voor pak `m beet zo rond de 2 tientjes per maand. Het internet bellen is nog steeds beneden pijl, je merkt het als je gebeld door zo iemand. Maar voor nog geen 14 euro p.m. heb je een vet snel adsl abbo van internet aanbieders op het BBned-werk. Goed zoeken dus maar je vind ze niet (meer) op internetten.nl

Geplaatst door: evert

ik ben vorige week overgestapt van surfen naar snel-surfen.
vandaag overgezet en de hele dag zonder internet gezeten
wel 10-15 mensen van de helpdesk aan de lijn gehad met allerlei verschillende, elkaar tegensprekende antwoorden.
mooiste is dat ik met surfen 33 euro betaalde (kost nu 20 euro, maar dat wordt aan trouwe klanten niet gemeld -> melkkoe blijkbaar) en met snel-surfen slechts 25 euro: nog steeds goedkoper!!
en of de snelheid nou is toegenomen...... ik meet het nu nog niet 🙁
wie helpt mij aan een betrouwbare test??

Geplaatst door: evert

ik ben vorige week overgestapt van surfen naar snel-surfen.
vandaag overgezet en de hele dag zonder internet gezeten
wel 10-15 mensen van de helpdesk aan de lijn gehad met allerlei verschillende, elkaar tegensprekende antwoorden.
mooiste is dat ik met surfen 33 euro betaalde (kost nu 20 euro, maar dat wordt aan trouwe klanten niet gemeld -> melkkoe blijkbaar) en met snel-surfen slechts 25 euro: nog steeds goedkoper!!
en of de snelheid nou is toegenomen...... ik meet het nu nog niet
wie helpt mij aan een betrouwbare test?? 🙁

Geplaatst door: niels

robert, dat heb ik al gevraagt en dat kan niet, je kan geen upgrade uitvoeren. wat nou dreigen met opzegging wat heb jij met andere mensen te maken? Ik wil al een tijd een upgrade ik was van plan al over te stappen naar een andere voor meer download snelheid omdat hetnet maar tot 4 mb ging, maar nu gaat het net tot 8mb. maar alsnog moet ik dan wachten hebben WIJ ik en mijn familie geen zin in

Geplaatst door: Robert

Kunt natuurlijk een poging wagen bij de klantenservice of het mogelijk is om die upgrade nu al door te voeren, indien je vast zit aan een jaarcontract en de termijn nog lang niet is verlopen. Klantenservice schijnt nu tegen lokaal tarief te zijn. Gaan ze moeilijk doen, dan dreigen met opzegging abonnement.

Geplaatst door: Niels

Ik wou zelfs naar een andere provider gaan voor een hogere snelheid, nu is die hogeresnelheid gaan ze nieuwe klanten voortrekken, nou lekker dan weer van hetnet echt zielig bezig. ik wachte al heel lang op een snellere download, ik ben van plan alsnog over te stappen

Geplaatst door: Susan

Maar waarom nieuwe klanten weer voortrekken?

Geplaatst door: Sjaak

Goede actie van Het Net. Ik liep hier al een tijdje tegenaan. Ook het uploaden van fotos zal hierdoor een stuk sneller gaan!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.