Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het Net 'nog scherper en makkelijker!'

door Jeanet Woldring

Per 22 augustus heeft Het Net haar abonnementen gewijzigd. Op de vandaag vernieuwde website en op Internetten.nl staat Het Net Internet als goedkoopste ADSL abonnement van Nederland. Althans, voor mensen met een vaste KPN lijn. Qua prijs staat Internet & Bellen  na Tele2 en Online op de derde plek. De pakketten met tv staan twee keer in de TOP 5 op Totaalwijzer vanwege de forse prijsdaling van de tv ontvanger. 

Bouwen met blokken
De nieuwe abonnementen zijn scherp geprijsd en transparant opgebouwd. Voor internet kan men kiezen uit een langzame  en snellere variant, met een onderling prijsverschil van vijf euro per maand. Dat betekent dat zo'n 5x snellere producten slechts 5 euro extra kosten.  Tussen Internet en Internet+Bellen zit hetzelfde prijsverschil.

Het Net wil klanten hiermee in staat stellen op een eenvoudige manier hun ideale pakket samen te stellen: 'Bouwen met blokken  van € 5 vanaf € 9,95'. Dit is de prijs die geldt voor het eerste halfjaar van het internetabonnement dat ook wel 'Instap Surfen' genoemd wordt. Snel Surfen oftewel Internet 8 Mb kost 5 euro meer per maand. 

Eerste halfjaar korting
Alle abonnementen zijn het eerste halfjaar 10 of 15 euro per maand goedkoper. Zo kost Het Net Internet de eerste zes maanden 9,95 euro per maand, daarna betaal je een tientje meer. Internet & Bellen kost eerst 14,95 euro, daarna 29,95 per maand. 

Maandcontract
Na een halfjaar ben je dus flink duurder uit, maar omdat  Het Net zich onderscheidt  met maandcontracten, zit je er niet automatisch een jaar aan vast. De provider was eind 2007 één van de eersten die de minimale contractstermijn terugbracht van een jaar naar een maand. Alice en Ziggo bieden deze mogelijkheid eveneens.

Interactieve TV fors in prijs verlaagd
Het triple-play pakket is aanmerkelijk goedkoper geworden doordat de tv ontvanger  honderd euro minder kost. Voor 49,95 euro krijg je volgens Het Net een hoogwaardige tuner in eigendom, terwijl je bij de concurrentie een 'minderwaardige tuner in bruikleen' krijgt. Het Net geeft de eerste 6 maanden 15 euro korting op het maandbedrag van Internet & Bellen & TV. Ook voor een  3-in-1 pakket  zit je bij Het Net niet vast aan een jaarcontract.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie