Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

HEMA stopt met het aanbieden van telefonie in 2022. Stap zo snel mogelijk over om je nummer te behouden!

door Margot Meendering 2 reacties Leestijd: 2 minuten

Logo HEMA PrepaidHema Mobiel stopt, geen 1 aprilgrap. Vanaf 1 mei kunnen klanten hun beltegoed niet meer opwaarderen en een jaar later is HEMA Prepaid verleden tijd.  HEMA adviseert klanten om zo snel mogelijk over te stappen naar een andere provider. 30 april 2021 is de laatste dag waarop klanten van HEMA Prepaid hun tegoed kunnen opwaarderen. Dat maakt HEMA bekend op haar website. Het beltegoed is vanaf dat moment nog een jaar geldig.

Waarom stopt HEMA Prepaid?

HEMA biedt sinds 2004  prepaid aan via het netwerk van KPN. Destijds zei een woordvoerder dat mobiele telefonie in de loop van de tijd net zo gewoon geworden is 'als het kopen van een Hema-worst'. De tijden zijn veranderd. Het warenhuis schrijft dat het aanbieden van telecomproducten niet langer aansluit bij haar assortiment en strategie. 

Zo snel mogelijk overstappen met nummerbehoud

Het was al sinds oktober 2019 niet meer mogelijk om een startpakket te kopen van HEMA Mobiel. Op 1 mei 2022 stopt het warenhuisketen definitief met telefonie. Dit betekent dat je vanaf dat moment geen gebruik meer kunt maken van je HEMA simkaart. Ook komt je telefoonnummer, als je niets doet, op dat moment te vervallen. 

Het is mogelijk om je huidige nummer te behouden. Je kunt overstappen naar iedere gewenste provider met nummerbehoud. Dan moet je wel zelf actie ondernemen. Vergelijk dus op tijd en stap over naar een andere provider. Check onze prepaidvergelijker om het aanbod te bekijken. Wil je liever een abonnement? Gebruik dan onze  Sim only vergelijker.

Geactualiseerd: donderdag 1 april 2021

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Reacties (2)

Geplaatst door: Frans ()

Heb een HEMA prepaid sim en krijg het in België niet geactiveerd. Heb nog 20- opwaardeertegoed en wil kunnen bellen
HEMA(KPN) nr. 06........

Opmerking van de redactie op 08-02-2022
Beste Frans,

U kunt het beste contact opnemen met HEMA. De klantenservice is in Nederland bereikbaar via 020 - 224 24 24
We hebben uw nummer verwijderd, we willen u adviseren uw mobiele nummer niet op een openbare website te vermelden.

Vriendelijke groet,
De redactie
Geplaatst door: Gerrie Denissen ()

Mijn kaart is eenzijdig geblokkeerd en kan nu geen nummerbehoud krijgen.
Nergens lees ik dit terug. Graag Uw advies, ik kan nu niet bellen.
Vriendelijke groet, Gerrie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie