Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HEMA stopt met het aanbieden van telefonie in 2022. Stap zo snel mogelijk over om je nummer te behouden!

door Margot Meendering

Logo HEMA PrepaidHema Mobiel stopt, geen 1 aprilgrap. Vanaf 1 mei kunnen klanten hun beltegoed niet meer opwaarderen en een jaar later is HEMA Prepaid verleden tijd.  HEMA adviseert klanten om zo snel mogelijk over te stappen naar een andere provider. 30 april 2021 is de laatste dag waarop klanten van HEMA Prepaid hun tegoed kunnen opwaarderen. Dat maakt HEMA bekend op haar website. Het beltegoed is vanaf dat moment nog een jaar geldig.

Waarom stopt HEMA Prepaid?

HEMA biedt sinds 2004  prepaid aan via het netwerk van KPN. Destijds zei een woordvoerder dat mobiele telefonie in de loop van de tijd net zo gewoon geworden is 'als het kopen van een Hema-worst'. De tijden zijn veranderd. Het warenhuis schrijft dat het aanbieden van telecomproducten niet langer aansluit bij haar assortiment en strategie. 

Zo snel mogelijk overstappen met nummerbehoud

Het was al sinds oktober 2019 niet meer mogelijk om een startpakket te kopen van HEMA Mobiel. Op 1 mei 2022 stopt het warenhuisketen definitief met telefonie. Dit betekent dat je vanaf dat moment geen gebruik meer kunt maken van je HEMA simkaart. Ook komt je telefoonnummer, als je niets doet, op dat moment te vervallen. 

Het is mogelijk om je huidige nummer te behouden. Je kunt overstappen naar iedere gewenste provider met nummerbehoud. Dan moet je wel zelf actie ondernemen. Vergelijk dus op tijd en stap over naar een andere provider. Check onze prepaidvergelijker om het aanbod te bekijken. Wil je liever een abonnement? Gebruik dan onze  Sim only vergelijker.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie