Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

EZ eist duidelijker beltarieven

door Jeanet Woldring

Telecombedrijven moeten de telefoonrekening begrijpelijker maken. Ook moet het gemakkelijk worden verschillende aanbieders te vergelijken. Dat heeft staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk met de bedrijven afgesproken.

Door het grote aantal verschillende abonnementen ziet de consument volgens hem door de bomen het bos niet meer. Telecomwaakhond Opta gaat in overleg met de bedrijven zorgen dat de tarieven duidelijker worden. De staatssecretaris komt nog niet met regels, omdat het met overleg sneller geregeld zou worden.

Eerder werden Europese afspraken gemaakt over maximumtarieven voor bellen in en vanuit het buitenland. Daar moeten de telecomproviders in ieder geval onder blijven.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie