Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Grenzeloos sms`en voor 1 cent bij Orange

Nederlandse jongeren sms’en in de maanden augustus en september vaker naar het buitenland dan in de rest van het jaar.

Die conclusie trekt Orange en komt daarom met een nieuwe sms-voordeelbundel voor abonnees. Ook Sim Only abonnees komen ervoor in aanmerking; prepaidbellers niet. 

Volgens de mobiele aanbieder sms'en 18- tot 25-jarigen in augustus en september gemiddeld 20 procent meer. Bij jongeren tot 18 jaar is het percentage sms’jes naar het buitenland in deze maanden nog hoger. Orange denkt dat de stijging door de vakantievlinders komt. Met de nieuwe 'voordeelbundel Sms grenzeloos' wil het telecombedrijf sms’en met vakantieliefdes voordeliger maken.

Voordeelbundel Sms grenzeloos: vanuit Nederland 
Met de nieuwe voordeelbundel  kunnen Orange abonnees vanuit Nederland voor 20 euro grenzeloos sms’en met een maximum van 2000 sms’jes per maand. Dat is dus 1 cent per bericht. Het maakt hierbij niet uit of zij naar een binnen- of buitenlands nummer sms’en. Normaalgesproken betalen abonnees 17 cent voor een binnenlands nummer en 30 cent wanneer zij een tekstbericht naar het buitenland versturen. Wie op z'n minst dagelijks 2 smsjes verstuurt, kan met de nieuwe voordeelbundel Sms grenzeloos voordeliger uit zijn.  

Klanten kunnen Sms grenzeloos per direct activeren. En raakt de liefde toch over? Dan zet hij of zij de bundel aan het einde van de maand gewoon uit tot de volgende liefde opduikt, adviseert Orange.  Let op: deze voordeelbundel kan niet gebruikt worden voor sms'en vanuit het buitenland! Daarvoor is de voordeelbundel Sms op reis bedoeld.

Voordeelbundel Sms op reis: vanuit het buitenland
Met Sms op reis kunt u voor € 5 per maand tot een maximum van 500 smsjes versturen vanuit het buitenland, waar ook ter wereld en ongeacht het netwerk. Dat is een voordeel van ruim 50%, want normaal kost het versturen van een tekstberichtje 45 cent. Zie voor meer informatie Vakantiebellen.com, de speciale site voor bellen in het buitenland.

Meer voordeelbundels
Orange werkt al langer met zogenaamde bel- en sms-voordeelbundels, die iedere maand zelf aan en uit te zetten zijn. Naar eigen zeggen met groot succes en daarom is het huidige aantal uitgebreid met twee nieuwe voordeelbundels: de hier genoemde voor sms'en (Sms grenzeloos) en nog eentje voor bellen (Thuisvoordeel).

Zie ook: Belwijzer Mobiel  en Vakantiebellen.com

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie