Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Grenzeloos sms`en voor 1 cent bij Orange

3 reacties

   

Nederlandse jongeren sms’en in de maanden augustus en september vaker naar het buitenland dan in de rest van het jaar.

Die conclusie trekt Orange en komt daarom met een nieuwe sms-voordeelbundel voor abonnees. Ook Sim Only abonnees komen ervoor in aanmerking; prepaidbellers niet. 

Volgens de mobiele aanbieder sms'en 18- tot 25-jarigen in augustus en september gemiddeld 20 procent meer. Bij jongeren tot 18 jaar is het percentage sms’jes naar het buitenland in deze maanden nog hoger. Orange denkt dat de stijging door de vakantievlinders komt. Met de nieuwe 'voordeelbundel Sms grenzeloos' wil het telecombedrijf sms’en met vakantieliefdes voordeliger maken.

Voordeelbundel Sms grenzeloos: vanuit Nederland 
Met de nieuwe voordeelbundel  kunnen Orange abonnees vanuit Nederland voor 20 euro grenzeloos sms’en met een maximum van 2000 sms’jes per maand. Dat is dus 1 cent per bericht. Het maakt hierbij niet uit of zij naar een binnen- of buitenlands nummer sms’en. Normaalgesproken betalen abonnees 17 cent voor een binnenlands nummer en 30 cent wanneer zij een tekstbericht naar het buitenland versturen. Wie op z'n minst dagelijks 2 smsjes verstuurt, kan met de nieuwe voordeelbundel Sms grenzeloos voordeliger uit zijn.  

Klanten kunnen Sms grenzeloos per direct activeren. En raakt de liefde toch over? Dan zet hij of zij de bundel aan het einde van de maand gewoon uit tot de volgende liefde opduikt, adviseert Orange.  Let op: deze voordeelbundel kan niet gebruikt worden voor sms'en vanuit het buitenland! Daarvoor is de voordeelbundel Sms op reis bedoeld.

Voordeelbundel Sms op reis: vanuit het buitenland
Met Sms op reis kunt u voor € 5 per maand tot een maximum van 500 smsjes versturen vanuit het buitenland, waar ook ter wereld en ongeacht het netwerk. Dat is een voordeel van ruim 50%, want normaal kost het versturen van een tekstberichtje 45 cent. Zie voor meer informatie Vakantiebellen.com, de speciale site voor bellen in het buitenland.

Meer voordeelbundels
Orange werkt al langer met zogenaamde bel- en sms-voordeelbundels, die iedere maand zelf aan en uit te zetten zijn. Naar eigen zeggen met groot succes en daarom is het huidige aantal uitgebreid met twee nieuwe voordeelbundels: de hier genoemde voor sms'en (Sms grenzeloos) en nog eentje voor bellen (Thuisvoordeel).

Zie ook: Belwijzer Mobiel  en Vakantiebellen.com

Reacties (3)

Geplaatst door: Sop ()

Lekker is dat. Ik heb al een tijdje SMS Orange naar Orange en ben super druk bezig geweest om te inventariseren wie er allemaal Orange hebben. Ik heb zelfs vrienden en bekenden voorzien van een Orange SIM. En nu komt Orange hiermee aan zetten... ik heb nu Orange 240 voor 15E en SMS Orange naar Orange voor 5E per maand dus voor mij is het in ieder geval voordelig.

Blijft deze actie of is dit voor de zomer?

Geplaatst door: KostenKraker ()

Zoals het bericht er nu staat lijkt het net of je voor 5 Euro 500 SMSjes koopt die je kunt versturen vanuit het buitenland. Dat zou slechts 1 cent per bericht zijn. Je betaalt echter 22 cent. De juiste tekst is:
"Met de Sms op Reis voordeelbundel kun je voor é 5 per maand ruim 50% goedkoper sms-en als je in het buitenland bent. Je betaalt namelijk geen é 0,45 maar slechts é 0,22 per verzonden sms bericht. Er geldt een maximum van 500 sms berichten per maand. Stuur je meer dan 500 sms berichten per maand dan worden de tarieven van het geldende Orange abonnement doorbelast.

Geplaatst door: rene ()

Zitten de meesten toch beter bij euphony want daar krijg je er 800 voor 8 euro. 800 sms`jes is al vreselijk veel en 2000 haalt vrijwel niemand dus is de rekensom dat ze maar 1 cent per stuk kosten in de praktijk een onzinrekensom.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie