Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis toestelhulp T-Mobile succes

door Jeanet Woldring

De Toestelhulp, een online tool voor hulp bij het instellen van je telefoontoestel, is na een maand al een groot succes. Dat laat T-Mobile in een persbericht weten. Sinds de introductie is de tool al meer dan 30.000 keer geraadpleegd door klanten.

De meeste mensen hadden hulp nodig bij het instellen van hun internetinstellingen. De vragen hadden in de meeste gevallen betrekking op nieuwe smartphones.

Door de toename van het aantal smartphones en de daarbij behorende diensten, neemt het belang van goede ondersteuning sterk toe, aldus de directeur van de klantenservice. 'Daarbij gaat het uitleggen van instellingen via beeld eenvoudiger dan per telefoon. Dat was voor ons de reden om de online Toestelhulp te introduceren. Dat dit wordt gewaardeerd, zien we terug in de reacties op ons Webcare Twitterkanaal.’

De Toestelhulp is een online tool die klanten hulp biedt bij hun toestelinstellingen. De Toestelhulp ondersteunt de nieuwste toestellen en legt stap voor stap uit hoe een toestel ingesteld kan worden. Dit wordt met behulp van screenshots geïllustreerd. De tool is daarom zeer geschikt voor self service. 

T-Mobile: meer info en bestellen

Gepubliceerd: vrijdag 27 augustus 2010
Geactualiseerd: woensdag 17 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie