Gratis toestelhulp T-Mobile succes

door Anniek Kruijer (4 reacties)

De Toestelhulp, een online tool voor hulp bij het instellen van je telefoontoestel, is na een maand al een groot succes. Dat laat T-Mobile in een persbericht weten. Sinds de introductie is de tool al meer dan 30.000 keer geraadpleegd door klanten.

De meeste mensen hadden hulp nodig bij het instellen van hun internetinstellingen. De vragen hadden in de meeste gevallen betrekking op nieuwe smartphones.

Door de toename van het aantal smartphones en de daarbij behorende diensten, neemt het belang van goede ondersteuning sterk toe, aldus de directeur van de klantenservice. 'Daarbij gaat het uitleggen van instellingen via beeld eenvoudiger dan per telefoon. Dat was voor ons de reden om de online Toestelhulp te introduceren. Dat dit wordt gewaardeerd, zien we terug in de reacties op ons Webcare Twitterkanaal.’

De Toestelhulp is een online tool die klanten hulp biedt bij hun toestelinstellingen. De Toestelhulp ondersteunt de nieuwste toestellen en legt stap voor stap uit hoe een toestel ingesteld kan worden. Dit wordt met behulp van screenshots geïllustreerd. De tool is daarom zeer geschikt voor self service. 

T-Mobile: meer info en bestellen

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, medewerker van Bencom. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie. Mocht je vragen hebben of gewoon willen reageren op dit artikel doe dat dan vooral hieronder.

Reacties (4)

Geplaatst door: Wilma Joosen

Mijn whatsapp krijg ik niet gedownload, is nu al de tweede keer in een half jaar tijd, is flink balen in de t-mobile winkel lukte het personeel ook niet, waardeloos , hoe krijg ik nu mijn whatsapp terug?

Geplaatst door: lia

mijn afbeeldingsberichten worden niet ontvangen ; waarom ?:O

Geplaatst door: Santoe

mijn nokia n79 is op een houtenvloer gevallen ,en ik krijg nu een andere ringtoon.

Hoe kan ik mijn oude ringtoon terugkrijgen?Welke handelingen moet ik uitvoeren?

Geplaatst door: marianne

Zal best wel wat jullie over toestelhulp van t mobile schrijven.Maar.... ik heb nieuwe mobiel van t mobile, wilde internet UITSCHAKELEN kwam er met toestelhulp niet uit.klantenservice gebeld`Zij konden het wel voor mij doen maar dat kost dan wel 15 euro.Belachelijk!!!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.