Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis onderling bellen bij Ortel Mobile

door Jeanet Woldring

Een uur lang gratis mobiel bellen binnen Nederland en een half uur naar België, Duitsland en Frankrijk. U betaalt alleen het starttarief van 24 cent per gesprek.  Dat kan nu bij Ortel Mobile. De aanbieder voor goedkoop prepaid bellen naar binnen- en buitenland  heeft per 13 september de voorwaarden voor gratis onderling bellen gewijzigd.

Gesprekken binnen Nederland zijn het eerste uur gratis, naar België, Duitsland en Frankrijk is dat een half uur. Het starttarief is 24 cent per gesprek. Het maximum is 3000 minuten per maand.

Ortel Mobile richt zich op multiculturele gemeenschappen die contact willen houden met hun familie en vrienden in Nederland en in het buitenland.

”We zien dat onze doelgroep het belangrijk vindt de onderlinge contacten met hun familie en vrienden in Nederland en daarbuiten goed te onderhouden, vandaar dat we ze met het vernieuwde onderling bellen een oplossing bieden waarmee ze goedkoop met elkaar in contact kunnen blijven” aldus Raymond Lansheuvel van Ortel Mobile Benelux. 

Het nieuwe gratis onderling bellen vervangt de eerder dit jaar geïntroduceerde gratis belminuten bij iedere opwaardering.

Ortel Mobile levert sinds 2005 mobiele telecommunicatiediensten, in het bijzonder aan multiculturele gemeenschappen en mensen die vaak naar het buitenland bellen. In relatief korte tijd heeft Ortel Mobile de Nederlandse markt veroverd en behoort het naar eigen zeggen tot een van de grootste aanbieders van prepaid mobiele telefonie in Nederland. Inmiddels heeft Ortel Mobile haar diensten uitgebreid naar België, Duitsland en Frankrijk. Begin 2008 heeft KPN het meerderheidsbelang genomen in de Ortel Mobile onderneming en in 2010 heeft KPN Ortel Mobile volledig overgenomen.

Meer info en bestellen Ortel Mobile

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2010
Geactualiseerd: woensdag 22 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie