Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis onbeperkte hotspot-toegang voor XS4ALL klanten

Abonnees van XS4ALL kunnen voortaan kosteloos en onbeperkt internetten via de HotSpots van KPN. Op ruim 900 locaties in Nederland bieden de HotSpots van KPN snel draadloos internet. Niet alleen thuis of op kantoor, maar ook onderweg kunnen XS4ALL-abonnees nu volwaardig e-mailen, surfen en bellen. 

XS4ALL abonnees konden al een uur per week gratis gebruik maken van deze HotSpots, nu is dat onbeperkt. KPN's dochter Planet biedt haar ADSL Comfort klanten 4 uur gratis toegang. Een abonnement voor onbeperkte toegang op alle HotSpots van KPN, inclusief HotSpot Schiphol, en HotSpots van T-Mobile in Nederland  kost normaalgesproken 30 euro per maand; als Planet ADSL klant krijg je tien euro korting.

XS4ALL wil haar abonnees graag de vrijheid en het gemak van draadloos internet door heel Nederland laten ervaren. De HotSpots zijn te vinden op veelbezochte openbare gelegenheden zoals trein- en tankstations, restaurants, hotels en de luchthaven Schiphol. De Hotspots van KPN bieden internettoegang via Wi-Fi met een snelheid tot 11 Mb/sec.. Veel laptops en PDA's en smartphones zijn tegenwoordig voorzien van WiFi. Klik hier voor meer informatie over WiFi.

Op de website van HotSpots van KPN staat een overzicht van de locaties die draadloos internet aanbieden.

Meer informatie en online aanmelden XS4ALL ADSL inclusief voordelig bellen en gratis monteur

Zie ook: Deze zomer gratis draadloos internetten

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie