Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis bellen en sms`en met Blyk

door Jeanet Woldring 65 reacties

Jongeren kunnen vanaf vandaag gratis mobiel bellen en sms'en in ruil voor het ontvangen van reclame. Het mobiele telefoniemerk Blyk, die haar diensten al sinds 2008 aankondigt, is vandaag eindelijk van start gegaan.

Blyk richt zich op jongeren van 16 tot en met 29 jaar en maakt gebruik van het Vodafone netwerk. De aanbieder werkt met een innovatief advertentieconcept waarbij leden relevante aanbiedingen en content op hun mobiel ontvangen.

Gratis bellen en sms'en
Leden kunnen gratis sms’en naar alle netwerken en gratis bellen met andere Blyk gebruikers in ruil voor merkberichten die op het mobiele toestel getoond worden. Zij krijgen elke maand 1000 sms'jes naar alle providers en 1000 Blyk-naar-Blyk belminuten. Oorspronkelijk was het plan: gratis bellen in ruil voor de ontvangst van passende advertenties. Nu kan er dus alleen nog gratis gebeld worden naar andere Blyk-leden. 

Geen contract, alleen online
Om misbruik te voorkomen moet het beltegoed minimaal eens per kwartaal opgewaardeerd worden met minimaal 10 euro. Wie belt met anderen dan Blyk-bellers, betaalt het standaard Vodafone prepaidtarief van 35 cent per minuut. Hiermee behoort Blyk tot de duurste aanbieders in Nederland, zoals blijkt uit de Tariefvergelijking op Bellen.com. Verder moeten leden over een simlockvrije MMS-telefoon beschikken, tussen de 16–29 jaar zijn en hun telefoon regelmatig aan hebben. Lid worden van Blyk kan alleen online.

De berichten bestaan uit relevante informatie en content, aanbiedingen en entertainment, aangeboden door merken die zich richten op jongeren. Voor adverteerders is Blyk het interactieve communicatiekanaal waarbij merken direct toegang hebben tot de gepersonaliseerde opt-in Blyk database.

Britse markt
Het merk is een tijd onder eigen naam actief geweest op de Britse markt en net als daar geven nieuwe abonnees een uitgebreid profiel op. Bovendien geven ze toestemming om via sms en mms commerciële boodschappen te ontvangen die in overeenstemming zijn met hun profiel. 

Volgens Sten van der Ham van Vodafone Nederland is het merk Blyk en het gehele concept dat erachter zit, is een bewezen succes onder jongeren in de UK. "Daarnaast is Mobile Advertising een markt die nog in de kinderschoenen staat in Nederland en waar wij veel van verwachten de komende jaren." Vodafone is ervan overtuigd dat het een succesvolle samenwerking wordt.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (65)

Geplaatst door: katja ()

hallo ,wij willen graag met blyk gaan bellen,maar weet iemand hoe het zit met internet?wat betaal je en bestaat er ook een onbeperkt internet?
thanks

Geplaatst door: twijfelaar:p ()

okee..
ik heb veel vrienden die Blyk hebben dus d8 ik laat ik maar ff kijken naar de reacties,
maar bijna het enige wat ik hier zie zijn klachten etc. kan d`r ook nog ff iemand met een echte reden komen??

Geplaatst door: maud ()

[quote]Wat een negatief gedoe!
Ik ben iemand van 12 jaar, heb vriendinnen die blyk hebben.
En die hebben wel veel plezier van blyk!
Ik vind het drm ook maar dikke bull **** wat al die mensen zeggen.
Ik heb het zelf ook aangevraagt.
Moet alleen nog wachten.
Morgen krijg ik het binnen.
En jha als je niet weet hoe je dat ding moet activeren en de instellingen moet doen.
Dan ben je wat bij betreft gewoon Atechnisch.. ((( of hoe je dat ook maar schrijft)))
Ik heb alleenmaar goeie verhalen gehoord over blyk.
Dus wat zeuren jullie nou allemaal.
Jullie lijken wel ouwe geiten.. O nee sorry dat zijn jullie ook. XD
Whaha en nu jullie weer.

XX [/quote]

groot gelijk ik ben ook 12 en ik wil ook graag blyk!
ik vind het ook maar stom
heb je alsnog een kaartje gekregen?
xx 🙁😛

Geplaatst door: maud ()

"Wat een negatief gedoe!
Ik ben iemand van 12 jaar, heb vriendinnen die blyk hebben.
En die hebben wel veel plezier van blyk!
Ik vind het drm ook maar dikke bull **** wat al die mensen zeggen.
Ik heb het zelf ook aangevraagt.
Moet alleen nog wachten.
Morgen krijg ik het binnen.
En jha als je niet weet hoe je dat ding moet activeren en de instellingen moet doen.
Dan ben je wat bij betreft gewoon Atechnisch.. ((( of hoe je dat ook maar schrijft)))
Ik heb alleenmaar goeie verhalen gehoord over blyk.
Dus wat zeuren jullie nou allemaal.
Jullie lijken wel ouwe geiten.. O nee sorry dat zijn jullie ook. XD
Whaha en nu jullie weer.

XX "

groot gelijk ik ben ook 12 en ik wil ook graag blyk!
ik vind het ook maar stom 🙁
heb je alsnog een kaartje gekregen?
xx 😛

Geplaatst door: Jose ()

@ Jamine, je zegt na een telefoontje naar Blyk is alles geregeld. Wat is het telefoonnummer dan van Blyk?

Geplaatst door: Larissa ()

Ik zou Blyk nemen.
Het is erg fijn!
Ik heb wellis een abbo gehad nou dat is vergeken met blyk heel duur,
je moet gewoon zorgen dat je je mobiel aan houd en je reclame berichten kunt ontvangen van blyk en in de 3 maanden 1 keer opwaarderen en zo krijg je elke 3 maanden 1000 smsjes en 1000 blyk naar blyk tegoed!
Ik vind het erg fijn !

Geplaatst door: Jeanne-Geraldine ()

Ik ben heel tevreden over Blyk, via Blyk heb ik al vele tips gekregen over mode.
Ik ben gewoon bijna de hipste van onze school. Thanks Blyk!
Bovendien is Blyk alleen voor gefatsoeneerde mensen die graag contact houden met hun bediening en de beurskamer. Mijn aandelen zijn flink gestegen, daarvoor zijn wel wat berichten nodig geweest..

Geplaatst door: Jamine ()

Waarom is iedereen zo negatief over Blyk/Vodafone?
Ik had via een vriendin te horen gekregen dat Blyk aan te raden was en dus heb ik het besteld. Mijn toestel was beveiligd waardoor de SIM niet werkte. Na een telefoontje met Blyk was het al geregeld! Super service, alleen toestel opsturen en ze komen hem gratis geinstalleerd thuis brengen! Nu bevalt het super!
En het zijn WEL gratis smsjes, die 10 euro per kwartaal gebruik je namelijk om te bellen naar andere mensen. Als 40 euro per jaar te veel is ben je gewoon zo`n mens uit de oertijd dat te weinig vrienden heeft om te bellen!

Geplaatst door: Fabiènne ()

Correctie!!!!!3,33 euro per maand.(dat schilt wel wat he haha)

Geplaatst door: Fabiènne ()

Blyk is wel erg fijn voor studenten met een laag budget.Je krijgt per maand 1000 smsjes,die je naar alle (nederlandse) nummers kunt sturen.Behalve natuurlijk speciale nummer als: voor de radio, stemmen, etc.En 1000 belminuten per maand is ook heel lekker en werkt goed. Ik heb dan een vriend die ook blyk heeft, dus helemaal ideaal. Ik krijg (geen idee hoe) ook geen reclame. Dus heb ook niet de spam.Alhoewel sommige sms`jes wel leuk zijn om te lezen.En dit alles voor maar: 33,33 euro per maand! Vind maar eens zo`n goedkoop abonnement mensen.....Niet zo negatief ..Gr Fabiènne

Geplaatst door: Danique ()

Ik bel nu een altijd maanden met blyk en raad het iedereen die veel belt en wijnig smst aan. Vind het een uitkomst. En die reclame kan je negeren en soms zitten er best leuke dingen bij.

Geplaatst door: Harm-Jan ()

hekan ik ook blyk gebruiken als ik een door vodafone simlock telefoon heb?

Geplaatst door: pip ()

hey,ik heb nu ook al een paar maanden blyk en heb er geen problemen mee,lees namelijk van veel mensen klachten dat je de smsjes niet gratis krijgt.nou ze zijn wel gratis want die krijg je bij de 10 euro erbij.ook internet kun je krijgen voor 5 euro per maand.en natuurlijk is dit wel met een limiet.je moet natuurlijk wel geen blyk pakken als je heel weinig smst of belt,want dan is het inderdaad beter om gewoon een simkaartje bij vodafone te pakkenhet is gewoon goed en goedkoper voor de mensen van 13 tot 29 jaar,omdat dit juist de mensen zijn die veel doen smsen of bellen.ik vind het jammer dat je hier zoveel klachten hoort en zo weinig goede dingen,want ik heb absoluut geen klachten,en de reclame trek ik me niks van aan want voor mij is het gewoon duurder,ik heb dit ook meteen aangeraden aan al mijn familie en vrienden en de meesten hebben nu ook blyk en ook hun hebben geen problemen.het enigste minpuntje dat ik heb is dat ik nergens mij blykcode kan vinden om aan mijn vrienden te geven, en het nummerbehoud heeft 1 maand geduurd in plaats van de beloofde 10 dagen,maar buiten dat is het super!

Geplaatst door: henk ()

onze kinderen hebben blyk en zijn er best tevreden over, ze hebben alleen een probleem ze worden soms dagen doodgegooit met sms`jes dat ze moeten opwaarderen, ze ontvangen dan per dag zo ongeveer 400 sms`jes. heb al geprobeerd om een mai te sturen naar blyk maar dit blijkt een probleem te zijn.
wie heeft hier meer ervaring mee gehad en weet hoe we dit kunnen laten stoppen

Geplaatst door: sam ()

Kan je met een blyk simkaart ook een vodafone blox doen van internet?

Geplaatst door: maaike ()

Haii,
Ik ben een meisje van 13 jaar en ik wil heel graag blyk omdat ik op de site heb gelezen dat je 1000 smsjes per maand krijgt voor 10 euro! dat vind ik donders goedkoop dus ik ga het wel nemen denk ik want ik sms nu 400 per maand, ik zit bij hi en betaal 5 cent voor 1 smsje. dat is opzich niet veel maar dat is dus in totaal wel 20 euro in de maand!! daar komen dan ook nog belkosten bij en van mijn ouders krijg ik 10 euro belte goed in de maand!!
dus wat jullie allemaal zitten te zeiken vind ik echt niet normaal en ik heb alleen maar goede reacties gehoord van vriendinnen (over vodafone, maar ook over blyk!!!!) maarr als aardige mensen dit ffff lezen zeg dan fff of ik het moet nemen maar wel even serieus, niet alleen maar gezeik over de reclame;
want als je geen reclame wil ontvangen moet je tog eerst fff de site gaan lezen daar staat gwn dat je reclame krijgt en als je dat niet wil moet je geen blyk nemen!
oke genoeg gezeik voor vandaag!

daaaag ouwe geiten!!
xoxo

ps. Mylene als je dit leest OMG ik ben het helemaal met je eens!🙂
xxx

Geplaatst door: maaike ()

Haii,
Ik ben een meisje van 13 jaar en ik wil heel graag blyk omdat ik op de site heb gelezen dat je 1000 smsjes per maand krijgt voor 10 euro! dat vind ik donders goedkoop dus ik ga het wel nemen denk ik want ik sms nu 400 per maand, ik zit bij hi en betaal 5 cent voor 1 smsje. dat is opzich niet veel maar dat is dus in totaal wel 20 euro in de maand!! daar komen dan ook nog belkosten bij en van mijn ouders krijg ik 10 euro belte goed in de maand!!
dus wat jullie allemaal zitten te zeiken vind ik echt niet normaal en ik heb alleen maar goede reacties gehoord van vriendinnen (over vodafone, maar ook over blyk!!!!) maarr als aardige mensen dit ffff lezen zeg dan fff of ik het moet nemen maar wel even serieus, niet alleen maar gezeik over de reclame;
want als je geen reclame wil ontvangen moet je tog eerst fff de site gaan lezen daar staat gwn dat je reclame krijgt en als je dat niet wil moet je geen blyk nemen!
oke genoeg gezeik voor vandaag!

daaaag ouwe geiten!!
xoxo

ps. Mylene als je dit leest OMG ik ben het helemaal met je eens!
xxx 🙂

Geplaatst door: hoi ()

Ik heb nu ook sinds kort blyk, en het bevalt goed. Ik had ik ook eerst me`n gratis smsjes en belminuten niet, maar ik had een e-mail gestuurd, en na een paar dagen had ik ze het is netwerk is ook gewoon goed! maar het is meer voor mensen die veel smsen

Geplaatst door: Ruud ()

13 juli 2011 met 10 euro opgewaardeerd binnen een uur het bel tegoed volledig verdampt niet gebeld en ook niet geinternet via g3 alleen thuis via eigen routerGemaild maar ze reageren nergens op oplichters van jonge studenten meer kan ik als ouder er niet over zeggen momenteelIK ZEG NIET DOEN

Geplaatst door: n. ()

weet iemand het nummer van de klantenservices misschien? Alvast bedankt

Geplaatst door: Traicas ()

[quote]Over Vodafone kan ik alleen maar zeer positief zijn en vindt het daarom ook niet eerlijk dat hier mensen zijn die menen dat Vodafone slechte service verleend onder gebruikers van hun netwerk met een andere brand.
En wat is er op tegen om 40 euries te betalen voor 12000 smsje’s, dat betekend slechts 3 cent per bericht en let wel je dan nog steeds 40 euries bel te goed voor het bellen naar ander netwerk.
blijft bovendien de mogelijkheid om per maand 1000 minuten te bellen binnen het netwerk, met Vodafone kwaliteit.
Voor veel jongeren een reden dit eens te proberen, toch.En nee ik wordt hier voor door niemand betaald, ik wil gewoon mijn tevredenheid uitspreken over het uitstekende netwerk van Vodafone waar ik als sinds de oprichting van Libertel in ik dacht 1995 klant ben. [/quote] Het kost trouwens 0.0033 cent per sms, nog goedkoper en je hebt natuurlijk nog 10 euro beltegoed!!!

Geplaatst door: Traicas ()

"Over Vodafone kan ik alleen maar zeer positief zijn en vindt het daarom ook niet eerlijk dat hier mensen zijn die menen dat Vodafone slechte service verleend onder gebruikers van hun netwerk met een andere brand.
En wat is er op tegen om 40 euries te betalen voor 12000 smsje’s, dat betekend slechts 3 cent per bericht en let wel je dan nog steeds 40 euries bel te goed voor het bellen naar ander netwerk.
blijft bovendien de mogelijkheid om per maand 1000 minuten te bellen binnen het netwerk, met Vodafone kwaliteit.
Voor veel jongeren een reden dit eens te proberen, toch.En nee ik wordt hier voor door niemand betaald, ik wil gewoon mijn tevredenheid uitspreken over het uitstekende netwerk van Vodafone waar ik als sinds de oprichting van Libertel in ik dacht 1995 klant ben. " Het kost trouwens 0.0033 cent per sms, nog goedkoper en je hebt natuurlijk nog 10 euro beltegoed!!!

Geplaatst door: Ad ()

29-06-2011Hallo Iedereen,Sinds maart van dit jaar werken wij in ons gezin met 5 kinderen met Blyk. Dit bevalt is zeer goed. 1000 sms per maand gratis en onderling hebben de blykers ook veel belminuten. Het netwerk is oke, is vodafone. Bellen naar een ander nummer dan iemand de blyk heeft is dan wel duurder maar de jeugd doet toch vooral sms-sen. 10 euro per 3 maanden is niet veel voor datgene de je terug ontvangt. Bij de reclameboodschappen die jet ontvangt zijn ook af en toe enquetes , over bijv. voetbal, wie is de beste voetballer e.d. , Wij zijn er zeer tevreden over. 3 kinderen hebben al blyk, de anderen 2 krijgen het komend jaar. Groeten,Ad

Geplaatst door: romeo ()

ik heb vandaag 10 euro pgewaardeerd en het geld gaat er vanzelf af?? echt belachelijk ookheb ik de beloofde GRATIS sms en beltegoed NIET gekregen help hoe kan dit je stort geld eht verdwijdt vanzelf maar geen sms gekregen??????????? ik denk dat ik er mee stop ik koop morgen gewoon beltegoed en ga met mijn eigen nummer verder

Geplaatst door: kaylee ()

ik heb 10 euro opgewaardeerd en die heb ik dan ook ontvangen als beltegoed. nu heb ik alleen mijn 1000 smsjes en 1000 belminuten niet. weet iemand hoe dit kan?

Geplaatst door: stephan ()

Ik heb blyk nu 3 maand en het bevalt me prima. altijd uitstekend berijk en dat enkele smsje met reclame dat je krijgt dat maakt mij ook geen zak uit. soms zitten der nog wel leuke dingen tussen.ik ben tevreden.

Geplaatst door: peeps ()

Ik hoorde van een vriendin erover, die een viendin had die er geen problemen mee had. Dus ik dacht; ik ga eens kijken. Het leek me wel goed enzo, maar nu lees ik al deze negatieve reacties - waaronder ook een aantal heel positieve - en ik begin me nu af te vragen of het wel verstandig om Blyk te nemen. Dus, wat denken jullie?

Geplaatst door: chris ()

hi, ik was van plan om ook blyk te nemen.. ben een beetje geschrokken van de negatieve reacties.. maar kosten die mmsjes ook geld om ze te openen, zo ja hoeveel?

Geplaatst door: Evi ()

Hetzelfde probleem hier!

Ik probeer al 5 dagen om nummerbehoud aan te vragen, maar elke keer weer een storing en als ik contact wil zoeken, dan is het inderdaad de bedoeling dat je een code die je via de sms krijgt kunt gebruiken om je vraag te stellen.
3x op die knop gedrukt, 3x geen sms gekregen.
Het nummer moet beginnen met +316.
Dat heb ik geprobeerd, ook heb ik geprobeerd om gewoon 06 ervoor te zetten.
Maar dat deed hij al helemaal niet!

Frustrerend is dit!

Geplaatst door: Mario ()

Ja fijn hoor Blyk.

Heb net de SIM voor mijn dochter gekregen. Nu alleen nog ff nummerbehoud.
Helaas, daar zijn ze al een week mee bezig (inmiddels al langer denk ik) wegens een storing.
En als ik iets wil vragen kan dat alleen per mail, en je raad het al, je moet daarvoor je SIM eerst gebruiken want je krijgt een CODE per SMS toegestuurd om je mail te kunnen versturen. En ik wil nu juist de SIM nog niet gebruiken totdat het nummer is overgezet.

Telefonisch onbereikbaar en dus ook per mail onbereikbaar igv problemen.
Dat is wel erg vreemd. Wat juist als je SIM het op een of andere manier het niet doet, kun je de code dus ook niet meer ontvangen. En wat dan.......

Geplaatst door: Camiel Kuivenhoven ()

Blyk werkt fantastisch!!!reclame berichten vallen zeer mee, het zijn leuke berichten waar ze een antwoord op vragen. tot nu toe nog 0,0 problemen gehad met blyk en ben 100% tevreden. Bellen is aan de dure kant, maar daar tegenover krijg je wel 1000 GRATIS smsjes en 1000 GRATIS minuten naar andere blyk gebruikers. JA GRATIS JA. je moet wel 1x in de 3 maanden met 10 euro opwaarderen, maar day geld is niet weg. dat blijft er op staan en kun je mee bellen naar andere mensen die geen Blyk hebben.ik ben zeer te spreken over blyk, werkt fantastisch!

Geplaatst door: Joep ()

heb blyk nu ongeveer een week, in die week 4 smsjes met info over blyk gehad verder nog geen reclame, dus totaal geen probleem.kan het echt aan iedereen aanraden, heb veel plezier om zo veel gratis te smsen en bellen met me vriendin.meld je snel aan met de code pc46jtpm en ontvang binnen 2 werkdagen je eigen blyk sim kaartgroeten,Joep

Geplaatst door: Joep ()

Heb sinds vandaag blyk geactiveerd, ging helemaal super geen problemen ondervonden. voordat ik opgewaardeerd had met 10 euro goed de instellingen gecontroleerd, en na opwaarderen gelijk smsje met de info dat me 1000 smsjes en blyk naar blyk belmenuten zijn opgewaardeerd, me vriendin ook gelijk vandaag geactiveerd, uitgeprobeerd en bellen en smsen doet het super, kan het iedereen aanraden!

Geplaatst door: Bertus ()

Hoe zeg je het op?

Geplaatst door: jannett ()

blyk werkt prima ... na opwaarderen direct bericht dat de 1000 gratis sms jes en 1000 blyk na blyk minuten waren bij geschreven ... in mijn vrien kring zijn minstens 10 die ook blyk hebben en niemand heeft ooit een probleem gehad er mee ... de internet blox die je er op kan zetten gaat gewoon van je prepaid tegoed af. er gaat nooit zomaar tegoed af .. je moet er wel om denken dat je hem niet op internet laat staan want dat gaat van je prepaid tegoed af .... al met al ... blyk is top

Geplaatst door: louise. ()

bij mij gaat er allemaal geld af als ik een mms ontvang van blyk. verder ben ik wel zeer tevreden. vraag me alleen af hoe dit kan!

Geplaatst door: Meike ()

Ik ga denk ik over stappen op Blyk. Ik betaal nu 120> euro per jaar, dat vind ik teveel. Vandaar mijn overweging. Ik heb de site van Blyk helemaal doorgespit, om te voorkomen dat ik een foute keuze maak.

Ik heb misschien een tip gevonden voor mensen die hun eigen nummer terugwillen, maar waarbij het niet goed verliep.

Je moet namelijk met de simkaart die je opgestuurd krijgt, minimaal 1 keer naar een Nederlands nummer gebeld hebben, voordat je het formulier voor nummerbehoud invult.

Als dat niet helpt, en je de andere stappen (aangegeven op de site) hebt gevolgd, zul je toch contact op moeten nemen met Blyk.

Succes!

Geplaatst door: Manon ()

Ik wil zelf heel graag blyk, maar ik lees alle reacties en nu weet ik niet precies wat ik moet geloven of niet..
Mensen uit mijn klas hebben het en ze zijn er zelf heel positief over, maar nu lees ik ook heel veel negatieve reacties..
Zelf denk ik, ik kan het altijd proberen.
Maar ik heb een vraag,
gaat er bij jullie wel eens zomaar beltegoed af zonder reden?
Mijn ouders zijn namelijk erg bang dat het me uiteindelijk veel meer geld gaat kosten dan dat ik nu aan beltegoed uitgeef.
Ik hoop dat iemand me antwoord!

Geplaatst door: femmes ()

Ik lees hier allemaal negatieve dingen over Blyk, maar ik vind het wel een goede aanbieding. Alleen heb ik een vraag, zijn er ook mensen die blyk hebben en als ze iemand sms`en dat de smsjes dan niet aankomen? Ik ontvang zelf wel smsjes maar als ik iemand sms of terug sms dan komen ze niet aan of heel laat pas. Het kan aan mijn mobiel liggen maar ik heb Blyk nog nu nog maar anderhalve maand dus misschien ligt het daar ook aan! Als ik weet of er meer mensen zijn die Blyk hebben en met dit probleem zitten weet ik of ik een niuewe mobiel moet nemen of een andere provider.

Geplaatst door: kiwi ()

ik weet het echt even niet,
ik wil graag blyk maar ik vind in sommige reacties dat het geloof ik toch niet zo goedkoop is als het lijkt? ik sms heel veel maar internet daar doe ik niet aan op me mobiel dus als ik blyk heb moet je dan op internet ???

Geplaatst door: sander ()

ik had heel veel goede verhalen gehoord over blyk dus ik dacht ik neem het ook. Ik kreeg mijn sim binnen, die heb ik geactiveerd en daarna heb ik 10 euro opgewaardeerd. Ik belde naar *104# en keek of het had gewerkt en of ik 1000 sms`jes zou hebben. Toen stond er dat ik geen vodafone blox heb aangesloten. Ik wist helemaal niet dat, dat moest. Weet iemand hoe dit komt?

Geplaatst door: m ()

Ikheb vandaag blyk gekregen, ik heb alle stappen gevolgd. Mijn sim is geactiveerd maar ik heb geen grais blyk-tegoed! Hoe kan dit?

Geplaatst door: ikee ()

pfffff heb gister mn blyk geactiveerd doe mn sms tegoed het gwn niet :O

Geplaatst door: Janine ()

ik verbel en sms per jaar meer dan 120 euro!
dan is blyk toch goed voor mij? dat is voor mij echt veel goedkoper!
mij lijkt het goed en betrouwbaar.
en als jullie vodafone duur vinden ( wat niet zo is want ik als 16 jarige kan met mijn loon van C&A naast het beltegoeddat ik nodig heb) nog heel veel andere leuke dingen doen en kan ook nog es sparen. Als je het duur vind heb je gewoon abbonnement of je maakt geen gebruik van blox.
ik ben echt onwijs tevreden over vodafone.
x

Geplaatst door: Janine ()

ik verbel en sms per jaar meer dan 120 euro!
dan is blyk toch goed voor mij? dat is voor mij echt veel goedkoper!
mij lijkt het goed en betrouwbaar.
en als jullie vodafone duur vinden ( wat niet zo is want ik als 16 jarige kan met mijn loon van C&A naast het beltegoeddat ik nodig heb) nog heel veel andere leuke dingen doen en kan ook nog es sparen. Als je het duur vind heb je gewoon abbonnement of je maakt geen gebruik van blox.
ik ben echt onwijs tevreden over vodafone.
x

Geplaatst door: trallala ()

als je vodafone blox aan hebt staan en je gaat overstappen naar blyk gaat die blox nog door of moet ik eerst wachten tot die blox is afgelopen en dan overstappen naar blyk?

Opmerking van de redactie op 03-04-2011
Blyk maakt gebruik van het Vodafone netwerk, maar heeft andere voorwaarden (en geen BloX). Wil je overstappen, dan ben je deze dus kwijt. Heb je Vodafone Prepaid, dan hoef je je overigens niet af te melden voor de BloX, want deze vervalt automatisch na 30 dagen. Alleen de BloX 60 halen = 3 betalen en Prepaid BloX voor BlackBerry blijven geldig. Je kunt je voor deze BloX afmelden door in te loggen bij My Vodafone.
Geplaatst door: Mylene ()

Wat een negatief gedoe!
Ik ben iemand van 12 jaar, heb vriendinnen die blyk hebben.
En die hebben wel veel plezier van blyk!
Ik vind het drm ook maar dikke bull **** wat al die mensen zeggen.
Ik heb het zelf ook aangevraagt.
Moet alleen nog wachten.
Morgen krijg ik het binnen.
En jha als je niet weet hoe je dat ding moet activeren en de instellingen moet doen.
Dan ben je wat bij betreft gewoon Atechnisch.. ((( of hoe je dat ook maar schrijft)))
Ik heb alleenmaar goeie verhalen gehoord over blyk.
Dus wat zeuren jullie nou allemaal.
Jullie lijken wel ouwe geiten.. O nee sorry dat zijn jullie ook. XD
Whaha en nu jullie weer.

XX 😉

Geplaatst door: Mylene ()

Wat een negatief gedoe!
Ik ben iemand van 12 jaar, heb vriendinnen die blyk hebben.
En die hebben wel veel plezier van blyk!
Ik vind het drm ook maar dikke bull **** wat al die mensen zeggen.
Ik heb het zelf ook aangevraagt.
Moet alleen nog wachten.
Morgen krijg ik het binnen.
En jha als je niet weet hoe je dat ding moet activeren en de instellingen moet doen.
Dan ben je wat bij betreft gewoon Atechnisch.. ((( of hoe je dat ook maar schrijft)))
Ik heb alleenmaar goeie verhalen gehoord over blyk.
Dus wat zeuren jullie nou allemaal.
Jullie lijken wel ouwe geiten.. O nee sorry dat zijn jullie ook. XD
Whaha en nu jullie weer. 😉

XX

Geplaatst door: ??? ()

als je niet meer opwaardeerd, is je abonnement dan ook echt afgelopen of moet je toch opzeggen?
Kom je niet voor extra kosten te staan?

Geplaatst door: david ()

we gaan het zien

Geplaatst door: Blykgebruiker ()

Ik heb nu een paar maanden Blyk, het is heel fijn: elke maand 1000 smsjes naar iedereen en 1000 minuten naar andere Blykers. Ik had hiervoor Vodafone, en had daar Blox, ik merk qua bereik en internet snelheid helemaal geen verschil; zelfs met oud en nieuw werkte het goed! De service is ook heel goed, als je ze mailt met een vraag heb je binnen een paar dagen antwoord. Wat het beste is, is dat je ook Vodafone blox kan aansluiten: normaal kost internet gewoon 9.50, maar nu zelfs maar 4.75!:dHet activeren en instellen van mn mobiel was ook niet moelijk, eerst werkte het niet goed, maar werd toen goed geholpen en kreeg ook zodra ik mn simkaart in mn mobiel stopte gelijk de internetinstellingen(andere niet hoor ik?). Maar ik denk dat dit aan de telefoon ligt: je moet wel mmsjes kunnen ontvangen! Ik heb trouwens een Nokia 6500 classic. Ik ben eigenlijk best wel verast door alle negatieven reacties maar waarschijnlijk gaan de meeste tevreden mensen niet reageren op dit soort berichten en de ontevreden mensen wel. Als je het niet erg vindt om de mmsjes te ontvangen en veel smst en internet: gewoon nemen!

Geplaatst door: sammy ()

conclusie:

BLYK is een K** Provider.

(lebara is beste, 10 euro opwaarderen 20 euro beltegoed)

Geplaatst door: brandon ()

ik heb me ook bij blyk aangesloten.. ik heb opgewaardeert voor 10 euro en geen sms ontvangen.. ik heb dus een mail gestuurd en erbij gezet dat ik anders maatregelen zou nemen. ik heb binnen 2 dagen een mail teruggekregen dat ik een `verkeerd nummer` heb ingevoerd.. wat dus zeker niet was!. hij zegt dat dit geld egter nie terug te halen is.. ik hoop dat ik nog iets kan doen tegen deze internetcriminelen

Geplaatst door: leonie ()

Mensen, het is voor de leeftijd van 16/29 - dus ouders, als uw kinderen van MINSTENS 16 nog geen bankrekening hebben wordt dat hoog nodig tijd, ik vind dat vodafone er toch op zijn minst wel van uit mag gaan dat 16 plussers wel een lopende bankrekening hebben. Wanneer je gaat werken kun je toch ook niet zomaar je loon cash ontvangen.

Ten 2e snap ik niet waarom er over het geld moeilijk gedaan wordt, het zijn inderdaad niet veel belminuten, maar ga maar eens prepaid 1000 smsjes sturen in één maand, en dat is vele malen duurder. Als je het te duur vindt, of veel minder smst dan belt, en daarom niet op zoek bent naar iets als blyk, zoek dan lekker verder, er staat op die site ook niet dat IEDEREEN blyk moet nemen ofzo!

Vodafone vindt ik qua prepaid trouwens niet te duur, want je hebt allerlei blox dingen. En, de mensen bij de vodafone winkel zijn altijd heel aardig, dus waarom zou je met vragen en opmerkingen niet gewoon even bij een vodafone winkel langs gaan!

Ik snap dat sommige mensen geen reclame willen, maar klik dit forum dan gewoon weg in plaats van allerlei dingen te bedenken om over te zeuren.

groeten.

Geplaatst door: Rein ()

Ook ik heb een email via deze site verzonden naar Blyk/Vodafone.
Meer dan 2 weken al geen antwoord gekregen moet het opogeven maar sluit me aan bij Vriend.
Ook 1200 en een paar andere Vodafone nummers hielpen niet, ja om mij het bloed te laten koken.
Bij Vodafone zit liegen en achterbaks zijn in het bloed ook wij als opvoeders willen weten wat mijn kinderen aan geboden wordt qua advertenties etc en de vragen bij aan melden gingen ons te ver vooral bij jonge kinderen.
Bij Vodafone wil en zal niemand helpen ik sluit me aan bij eerdere commentaeren hier.
Echt allemaal heel waardeloos geen enkele belofte op de website van Blyk is uitgekomen en ook mijn kinderen hebben alletwee geen gratis sms en bellen gekregen ook onderling van Blyk naar Blyk niet allemaal betaald a 0,35ct per minuut en betalen voor sms.
Een van mijn kinderen heeft een oud Vodafone pre paid toestel en ook bij haar werkt het dus niet bellen en sms en dus die zogenaamde sms van Blyk ontvangen.
Wij hebben besloten Blyk de deur uit te doen maar, hoe lang blijven ze bij Blyk al prive informatie behouden en krijgen wij niet op den duur ook post aan huis en email via Blyk en we kunnen niet achterhalen of dat Blyk ook n.a.w. verkoopt of verhuurt als tegen prestatie voor dat gratis.
Ouders heb uw kinderen lief en bescherm ze tegen Blyk.

Geplaatst door: Vriend ()

Dit is de ENIGE manier om hun eventueel te bereiken.
http://www.blyk.nl/help/email maar je krijgt na hele lange tijd misschien een antwoord.
Het gegeven antwoord laat sterk te wensen over en leidt niet tot enige oplossing en deze persoon gaat ook niet in op de vraag waarom het NIET mogelijk is om de nodige instellingen automaties te krijgen het is veel te moeilijk en ondoenlijk bij veel gsm ze handmatig in te stellen.
OOK bij een ex Vodafone pre paid gsm werkt het niet deze zo te krijgen dat je dus optimaal Blyk gebruiken kan.
GEEN gratis sms en bellen.
Vodafone is onbetrouwbaar en duur veel te duur
MIJN kinderen hebben (nog) geen internetbankieren en dus ook geen IDeal, daarom on line opwaarderen niet makkelijk/mogelijk zelf heb ik geen zin om MIJN bankrekening te gebruiken om HUN beltegoed op te waarderen beltegoed enkel on line op te waarderen dus daarom niet echt5 kidvriendelijk.
Ik wil ook niet dat ze enige reclame sms krijg die wij als opvoeders niet willen dat hun bereiken kan en hun te veel pushen om te doen wat zij in die sms krijgen graag zien wij daarop toe.
Zelden heb ik mij zo aan een bedrijf ge irriteerd.

Geplaatst door: bram ()

Blyk sucks !

Ze beloven heel veel, maar waarmaken ho maar .

Geplaatst door: Spraakwater ()

Activeren lastig en moeilijk zo niet te doen.
Instellingen moeten handmatig.
Heb je instellibngen niet ontvangen gaat niks werken.
Dus niks gratis sms en bellen.
GEEN lantenservice en IK heb geen vertrouwen ik moet het al na een paar minuten niet meer niks werkt zoals ik denk dat het kan en moet. ik ga niet opwaarderen want vertrouw ze meteen na betaling van 1 euro niet meer.
Klantenservice 1200 niet te bereiken na druk en draai van keuzes er uit geknald geen resultaat niks werkt geen aanrader.

Geplaatst door: inakreb ()

" Over Vodafone kan ik alleen maar zeer positief zijn en vindt het daarom ook niet eerlijk dat hier mensen zijn die menen dat Vodafone slechte service verleend onder gebruikers van hun netwerk met een andere brand.
En wat is er op tegen om 40 euries te betalen voor 12000 smsje’s, dat betekend slechts 3 cent per bericht en let wel je dan nog steeds 40 euries bel te goed voor het bellen naar ander netwerk.
blijft bovendien de mogelijkheid om per maand 1000 minuten te bellen binnen het netwerk, met Vodafone kwaliteit.
Voor veel jongeren een reden dit eens te proberen, toch.En nee ik wordt hier voor door niemand betaald, ik wil gewoon mijn tevredenheid uitspreken over het uitstekende netwerk van Vodafone waar ik als sinds de oprichting van Libertel in ik dacht 1995 klant ben. "

Ja vodafone zelf mag wel goede kwaliteit hebben, maar ze geeft altijd crappy service aan providers die haar netwerk gebruiken. Ik kan het weten, want ik heb een maandje met lyca gebeld na haar overstap van t-mobile naar voda.
oefff oefff oplichters !

Geplaatst door: inakreb ()

[quote] Over Vodafone kan ik alleen maar zeer positief zijn en vindt het daarom ook niet eerlijk dat hier mensen zijn die menen dat Vodafone slechte service verleend onder gebruikers van hun netwerk met een andere brand.
En wat is er op tegen om 40 euries te betalen voor 12000 smsje’s, dat betekend slechts 3 cent per bericht en let wel je dan nog steeds 40 euries bel te goed voor het bellen naar ander netwerk.
blijft bovendien de mogelijkheid om per maand 1000 minuten te bellen binnen het netwerk, met Vodafone kwaliteit.
Voor veel jongeren een reden dit eens te proberen, toch.En nee ik wordt hier voor door niemand betaald, ik wil gewoon mijn tevredenheid uitspreken over het uitstekende netwerk van Vodafone waar ik als sinds de oprichting van Libertel in ik dacht 1995 klant ben. [/quote]

Ja vodafone zelf mag wel goede kwaliteit hebben, maar ze geeft altijd crappy service aan providers die haar netwerk gebruiken. Ik kan het weten, want ik heb een maandje met lyca gebeld na haar overstap van t-mobile naar voda.
oefff oefff oplichters !

Geplaatst door: egbert ()

Over Vodafone kan ik alleen maar zeer positief zijn en vindt het daarom ook niet eerlijk dat hier mensen zijn die menen dat Vodafone slechte service verleend onder gebruikers van hun netwerk met een andere brand.
En wat is er op tegen om 40 euries te betalen voor 12000 smsje’s, dat betekend slechts 3 cent per bericht en let wel je dan nog steeds 40 euries bel te goed voor het bellen naar ander netwerk.
blijft bovendien de mogelijkheid om per maand 1000 minuten te bellen binnen het netwerk, met Vodafone kwaliteit.
Voor veel jongeren een reden dit eens te proberen, toch.En nee ik wordt hier voor door niemand betaald, ik wil gewoon mijn tevredenheid uitspreken over het uitstekende netwerk van Vodafone waar ik als sinds de oprichting van Libertel in ik dacht 1995 klant ben.

Geplaatst door: Roland ()

Gratis sms versturen. Maar dat kost je wel 40 euro per jaar. Dus eigenlijk gratis voor 40 euro per jaar! En het bellen dat is alleen van Blyk naar Blyk. Dit is eigenlijk een verkapte abonnement wat je neemt. Jaren terug had je in Sneek gevestigde Gratis Bellen Lijn. Je moest dan inbellen via 082-12345 en dan hoorde je reclame boodschappen tussen de telefoongesprekken door. Helaas kon dit niet uit. Jaren terug werd er al in RTL Nieuws aangekondigd dat bellen stukken goedkoper kon door middel van reclame boodschappen via je mobiel. Te mooi om waar te zijn!

Geplaatst door: Jeroen ()

35 cent per minuut, minimaal 10 euro per kwartaal opwaarderen en dan ook nog reclame moeten aanhoren.
Voor de veelbeller is een abo goedkoper, voor een weinigbeller zijn de simyo`s, etc. goedkoper. Lijkt mij allemaal nogal kansloos, maar toch: veel succes!

Geplaatst door: Robbie ()

Vodafone is zowiezo een provider waar je niet moet wezen....veels te duur...

Geplaatst door: inakreb ()

Alles wat vodafone aanbiedt via andere providers zoals lyca is troep.
Vodafone zal Blyk geringe bandbreedte of slechte service verstrekken.
Blyk discrimineert oude gebruikers met hun lidmaatschap.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie