Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

''Gratis'' bellen binnen Nederland met 1649

TeleDiscount is 20 augustus begonnen met het aanbieden van een zeer spectaculaire actie voor 1649 Carrier Select klanten. Elke 1649-gebruiker kan de komende tijd (zolang de voorraad strekt) gratis bellen naar alle vaste nummers in Nederland, zowel in piek- als in daluren. Helemaal gratis is het bellen echter niet, er geldt namelijk wel een starttarief van 4 cent per gesprek. Er worden bij 1649 geen vaste maandelijkse kosten in rekening gebracht, in tegenstelling tot bijv. Tele2, die sinds vorige week onbeperkt bellen in daluren voor 0 cent per minuut aanbiedt tegen een vast bedrag van € 3,95 per maand.

Het bedrijf TeleDiscount is in 1998 als eerste aanbieder in Nederland begonnen met het aanbieden van lage belprijzen voor internationaal telefoonverkeer via zogenaamde 0900-toegangsnummers. Al sinds de start positioneert TeleDiscount zich als prijsvechter in de telecommarkt, door voortdurend met stuntaanbiedingen te komen die gedurende het hele jaar aan haar klanten aangeboden worden. Sinds 2001 biedt TeleDiscount naast de 0900-goedkoper bellen methode ook de mogelijkheid aan om via de carrier-select code 1649 goedkoop te bellen. TeleDiscount richt zich met 1649 ook duidelijk op de beller die alleen binnenlandse gesprekken voert, waar deze nieuwe aanbieding weer een duidelijk voorbeeld van is.

Bestaande klanten profiteren automatisch van de "gratis bellen" actie. Wanneer u nog geen 1649-gebruiker bent, kunt u zich nu gratis online aanmelden. Na aanmelding kunt u vrijwel direct beginnen met bellen via TeleDiscount, door de code 1649 handmatig voor het te bellen nummer in te toetsen. Automatisch bellen via PreSelect is helaas nog niet mogelijk.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie