Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Graham Awards 2013 uitgereikt

door Jeanet Woldring

In Aalsmeer zijn op 27 juni de Graham Awards 2013 uitgereikt. De beste smartphone was de Samsung Galaxy S4 en de Galaxy Note 8.0 werd uitgeroepen tot beste tablet. LG pakte de award voor de beste smartphone onder de 350 euro. De Sony Xperia Z mag zich de meest innovatieve smartphone noemen. Andere awards waren er voor hollandsnieuwe, Vodafone, Studentmobiel.nl, KPN en Phone House.

Graham Awards
De Graham Awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden sinds 2008 ieder jaar uitgereikt. Lezers van Connexie, diverse telecomwebsites en De Telegraaf, Metro en Sp!ts konden via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieën, maar ook een oordeel vellen over de diverse abonnementen, retailketens en e-tailers.

In totaal werden er 12.000 stemmen uitgebracht. Daarnaast werd de mening van vakjournalisten van verschillende techwebsites (waaronder Bellen.com) gevraagd, terwijl medewerkers van Retail Reality hun ervaringen als mystery shoppers in diverse winkels gebruikten voor hun beoordeling. Uiteindelijk zijn door die gegevens te combineren de winnaars bepaald en juryrapporten samengesteld.

Beste smartphone
De beste smartphone werd de Samsung Galaxy S4. Daarnaast won Samsung met de Galaxy Note 8.0 ook de Graham Award voor de beste tablet. LG pakte in de categorie toestellen onder de 350 euro de award met de LG Optimus L7. De Graham Award voor de meest innovatieve smartphone ging naar de waterdichte Sony Xperia Z.

De beste telecom retailer werd Phone House. KPN kreeg de award in de categorie Best Telecom Retailer Personeel 2013 en Studentmobiel.nl viel in de prijzen als beste E-tailer. In de categorie abonnementen waren er awards voor hollandsnieuwe sim-only (Best Budget Abonnement) en Vodafone Red (Best Special Abonnement).

De Graham Awards zijn een initiatief van Channel BV, uitgever van onder meer telecomvakblad Connexie, in samenwerking met TMG. De vakjury bestaat uit journalisten van Connexie, AllAboutPhones, Bellen.com, GSM Helpdesk, Mobile Cowboys en PortableGear.

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2013
Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie