Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Goedkopere mobiele aanbieders weggedrukt

Leestijd: 1 minuut

Ongeveer 110 miljoen Europese burgers die in de grensregio's wonen hebben veel last van roaming. Dat heeft Eurocommissaris Viviane Reding laten weten. 

Of ze nou willen of niet, hun eigen aanbieder van mobiele telefonie wordt in de grensgebieden vaak weggedrukt door de buitenlandse concurrent. Die rekent dan prompt extra kosten.

De extra kosten verbonden aan mobiel bellen in het buitenland bedragen voor de Europese consument in totaal ongeveer 5 miljard euro per jaar.

CDA-Europarlementariër Lambert van Nistelrooij stelde Reding vandaag vragen in het Europees Parlement in Straatsburg. Hij wil dat de Commissie het wegdrukken van goedkopere aanbieders aan de grens gaat aanpakken.

De Commissie heeft de telefonie-aanbieders in Europa tot volgend jaar zomer de tijd gegeven om de kosten voor roaming drastisch te beperken. Anders volgen maatregelen.

Meer (roaming)informatie: Vakantiebellen.com

Geactualiseerd: dinsdag 24 oktober 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie