Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Goedkoper bellen van vast naar mobiel bij KPN

Belt u nog via de traditionele, vaste  telefoonlijn? Dan bent u vanaf vandaag iets goedkoper uit als u naar een mobieltje belt. Althans, wanneer u een BelBasis-klant bent. Op dinsdag 1 juli 2008 verlaagt KPN namelijk de tarieven voor het bellen van vast naar mobiel.  De tarieven verschillen nog steeds per aanbieder en komen grofweg neer op een verlaging van 1 cent per minuut. Het starttarief van 5,3 cent blijft gelijk.

Bellen naar mobiele klanten van KPN,Telfort en Vodafone is het goedkoopst. Dit kost nu afgerond 14 cent per minuut in plaats van 15 cent. Wie vanaf de vaste lijn naar een Tele2 klant belt, is per 1 juli 15 cent per minuut kwijt. En een minuutje babbelen met iemand die klant is van Orange, T-Mobile of Scarlet kost - ook weer afgerond- nog een cent meer. De gesprekstarieven worden berekend per seconde, waardoor je dus exact betaalt voor de tijd die je belt.

In de Tariefvergelijking Vaste Telefonie kunt u zien hoeveel het bellen naar mobiele nummers kost. Standaard wordt uitgegaan van gemiddelde tarieven, maar als u op de naam van de aanbieder klikt, ziet u de exacte tarieven, op drie cijfers achter de komma nauwkeurig! Uiteraard zijn de nieuwe tarieven al ingevoerd.

BelBasis,  BelBudget, Belvrij

BelBasis is de standaard aansluiting van KPN. Daarnaast bestaat nog steeds het BelBudget abonnement voor mensen die zelf weinig bellen, maar bereikbaar willen  en zijn er BelVrij abonnementen. Het bellen naar mobiele nummers met een BelVrij abonnement kost 19 cent per minuut. Als je met een BelBudget abonnement belt, moet je de gesprekstarieven met 1.1 vermenigvuldigen. Voor zover bekend gaat KPN deze tarieven niet verlagen.

Klik hier om KPN Vaste telefonie te bestellen 

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie