Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Goedkoop mobiel internet op wintersport

Goed nieuws voor wintersporters! Mensen die tijdens hun verblijf in bijvoorbeeld Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk via hun mobiel willen internetten, hoeven vanaf 1 december niet meer te vrezen voor een torenhoge rekening. Althans, wanneer zij klant zijn van Vodafone. Deze provider heeft de tarieven voor internet op de mobiel drastisch verlaagd.

Vodafone biedt per 1 december 2010 ‘Internet op Reis’ aan voor het gebruik van internet en e-mail op de mobiel in 16 Europese landen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Voor prepaid is er een dagbundel beschikbaar.

Hieronder hebben we alle consumenten prijsinformatie en voorwaarden op een rijtje gezet.

Prijs Datategoed Landen Geldig bij
Internet op Reis voor een dag € 2 per dag (€0,30/Mb buitenbundel tarief) Tot 35 Mb per dag uit nationale bundel in 16 Europese landen. Voor prepaid klanten is er een databundel van 20 Mb. Vodafone Europese landen + Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg België & Frankrijk. Alle prepaid en post paid abonnementen met een databundel.
Vodafone Internet op Reis Europe  € 5 per maand (€0,30/10Mb buitenbundel tarief) Tot 1Gb uit nationale bundel in 16 Europese landen. Vodafone Europese landen + Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg België & Frankrijk. Nieuwe Bel+SMS+WEB abonnementen vanaf € 39,50.

Deze aanbieding is in 16 Europese landen geldig: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Indien klanten voor ‘Internet op Reis’ kiezen wordt de EU limiet van € 50 excl. BTW automatisch uitgezet. In juli 2010 heeft de EU de datalimiet geïntroduceerd. Deze beschermt klanten tegen onverwacht hoge kosten. Bij € 50 excl. BTW wordt de datasessie verbroken. De klant kan indien gewenst de datalimiet zelf weer aanzetten.

Vodafone geeft inzicht in het datagebruik en helpt klanten controle geven in hun gebruik door vooraf inzicht te geven in het dataverbruik met een online datacalculator, door het dataverbruik inzichtelijk te maken op MyVodafone, de persoonlijke online pagina van klanten en door gratis een sms-bericht te sturen als 90% van het datategoed bereikt is.

Op elk gewenst moment kan de klant het product activeren door een sms te sturen, door naar de klantenservice te bellen of online via My Vodafone.

Consumenten en zakelijke klanten ontvangen een notificatie per sms als 90% van het tegoed verbruikt is. Bij de dagvariant is dat 90% van 35Mb per dag. De sms wordt ’s nachts (tussen 22.30 - 8.00 uur) niet verstuurd. In de sms staat het tijdstip waarop de 90% is bereikt. Bij Internet op Reis Europe is dat 90% van de 1Gb.

Bij de dagvariant betaalt de klant alleen als er werkelijk dataverkeer heeft plaatsgevonden.

De Internet op Reis versies voor Internet & E-mail abonnementen (Mobiel Online, BlackBerry Internet Service, BlackBerry Enterprise Server, Vodafone Mobile Exchange) zijn beschikbaar vanaf 3 januari 2010.

Gepubliceerd: maandag 29 november 2010
Geactualiseerd: dinsdag 26 mei 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie