Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Goedkoop internationaal bellen via Mega Mobile

door Jeanet Woldring

Bel vrienden, familie en zakenrelaties over de hele wereld en bespaar tot 90 procent op uw internationale telefoonkosten. Dat kan volgens de makers met de Mega Mobile app voor smartphones en tablets. Wat is het en hoe werkt het?

Waarom bellen via een app?
De alom bekende hoge roamingkosten zorgen ervoor dat mensen alternatieven zoeken om goedkoper te kunnen bellen in en vanuit het buitenland. Er wordt al veel gebruik gemaakt van programma’s zoals Skype, maar het nadeel hiervan is dat beide partijen Skype moeten hebben. Bij Mega Mobile hoeft dat niet. Ook zijn er mensen die een voordelige buitenlandse simkaart kopen, waardoor je je simkaart dus moet verwisselen. Dit is evenmin nodig bij Mega Mobile.
 
Hoe werkt het?

De applicatie is overal ter wereld te gebruiken op een smartphone of tablet.  Een van de mogelijkheden is om te bellen via WiFi of 3/4G. Daarnaast is er een mogelijkheid tot een inbelsysteem (gsm bellen). 

Bij het inbelsysteem belt u via de simkaart naar een vaste lijn die van Mega Mobile is. Bij uw provider is dit een gesprek naar een vaste lijn binnen Nederland. Dit gesprek valt bijna altijd binnen de bundel van de provider. Vanuit die vaste lijn wordt er een verbinding opgezet naar het land/nummer dat is ingegeven op de app. Aangeraden wordt dit alleen te doen als u een simkaart heeft van het land waar vanaf u inbelt. Als de belminuten binnen de bundel vallen, zal er geen melding van gemaakt worden, vallen ze echter buiten de bundel dan zult u dit op de factuur van uw mobiele provider zien.
 
De tarieven van dit prepaid product zijn te vinden op Megamobile.nl. De app is beschikbaar voor Android en iOS. 

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met Mega Mobile!
 

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2013
Geactualiseerd: woensdag 3 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie