Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Goede voornemens KPN: klant centraal

10 reacties

KPN heeft voortaan geen aparte afdelingen meer voor vaste en mobiele telefonie. De klant wordt voortaan geholpen aan één loket, omdat in deze tijd onderscheid tussen technieken vervaagt.

Het bedrijf is 2007 gestart met een nieuwe organisatiestructuur waarin de klant centraal staat en niet langer de techniek en producten de organisatie bepalen.  

De mobiele en vaste diensten die voorheen werden aangeboden door KPN Mobile The Netherlands B.V. en KPN Telecom B.V. worden vanaf 1 januari 2007 aangeboden door KPN B.V.  De afdelingen vaste telefonie en mobiel zijn opgegaan in een aparte zakelijke- en consumentenmarkt.

KPN bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer: “De overgang naar de nieuwe multimediale omgeving past in de strategie van KPN die er op gericht is de klant en diens behoefte en diensten centraal te stellen in het dienstenaanbod, klantcontact en de marktbenadering. We verwachten dat dit wezenlijk bij kan dragen aan het realiseren van groei van marktaandeel en van omzet en winstgevendheid.”

De KPN-organisatie in Nederland bestaat naast de onderdelen zakelijke- en consumentenmarkt verder uit een segment Wholesale & Operations, IT Nederland en het Corporate Center.  De mobiele dochters E-Plus in Duitsland en Base in België vallen onder Mobile International.

Reacties (10)

Geplaatst door: njlimburg ()

jammer net twee weken te laat ik heb na 42 jaar trouwe klant afscheid genomen van kpn en een andere aanbieder genomen

Geplaatst door: P.Cillekens ()

Nee toch, ik heb in april 2006 een verhuizing aangevraagd van vaste telefoon naar Internet Plus Bellen. Het is nu 5 januari 2007. Je wordt van het kaste naar de muur gestuurd. Oh, ja tot op heden nog steeds geen telefoon. Lastig hoor als je een bedrijf hebt.

Geplaatst door: fred ()

Het wordt tijd dat er iets gebeurt: 3 uur in de wacht bij slimbellen. Slimbellen is vooral slim voor KPN, niet voor de klant

Geplaatst door: westra ()

Er is geen betere dan kpn. duidelijk in alles goede kwaliteit,normale prijzen,Aleen naar het buitenland bellen zoals Turkye si de kpn nog steeds te duur, verder alles ok ik hoop dan ook als daar nog wat aangedaan wordt........

Geplaatst door: Leo ()

Met telefoneren via KPN was nooit iets mis, maar de behandeling bij de afdeling internet is ronduit schandalig. Die komt nu waarschijnlijk niet bij het pakket "klantvriendelijkheid". Leve @home.nl voor internet.

Geplaatst door: Pietje Bell ()

Nou, gelukkig maar ... het werd tijd dat de KPN iets doet aan hun klantvriendelijkheid. Ik heb erg slechte ervaringen met de KPN.

Geplaatst door: John Westra ()

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de dienstverlening van KPN en verwacht ook dat dit na de veranderingen zo zal blijven. KPN blijft het bedrijf met de beste kwaliteit tegen een heel redelijke prijs. Sommige bedrijven lijken goedkoper maar dan blijken er achteraf weer addertjes onder het gras te zitten. Na verschillende keren van provider gewisselt te hebben, blijft ik nu lekker bij KPN. Dan weet ik ten minste waar ik aan toe ben!

Geplaatst door: Reinier ()

Gaan ze nu eindelijk moeite doen voor hun klanten. Ja ze hebben zoveel klanten bij elkaar gekocht, dat ze nu wel een keer moeite moeten doen om ze vast te houden. Er zijn niet zoveel providers meer om over te nemen.

Geplaatst door: Michelle van Dongen ()

Dat mag dan wel eens na 75 jaar!

Geplaatst door: Jaap ()

Het wordt tijd voor meer klantvriendelijkheid en service. Ik wacht al weken op een aansluiting nadat op 30 november mijn aansluiting tegen mijn wil werd afgesloten. Mijn brieven en mails worden niet of verkeerd beantwoord. Hoe lang nog deze ellende?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie